Bankalar kesenin ağzını açtı! O bankadan 22 bin TL’lik ödeme! Emekliler hemen başvuru yapmaya başladı

Bankalar kesenin ağzını açtı! O bankadan 22 bin TL’lik ödeme! Emekliler hemen başvuru yapmaya başladı

2024 yılı ile birlikte emekli maaşlarına yapılan zam oranı %49,5 olarak maaşlara yansıdı. En düşük emekli maaşı 10.000 TL'ye yükselirken maaşlara yapılan zamların ardından promosyon yarışı da rekabeti kızıştırıyor. Bankalar kesenin ağzını açtı. Emeklilere sevindiren haber o bankadan geldi. 22.000 TL'lik ödeme detayları belli oldu. İşte emekli promosyon ödemeleri…

Emekli maaşlarına yapılan zamların ardından vatandaşlar da bankalar tarafından yapılan promosyon ödemelerini araştırmaya devam ediyor. Bankaların promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken açıklama Halkbank'tan geldi. Promosyon ödemelerine açıklayan Halkbank emeklilere promosyon ödemesi ile birlikte 22.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapılabileceğini duyurdu. İşte emekli promosyon ödemeleri…

EMEKLİYE 22 BİN TL'LİK ÖDEME

Halkbank emeklilere özel dev kampanyasının detaylarını paylaştı. Yeni yıl ile birlikte yapılan güncelleme emeklilerin dikkatinde yer alırken promosyona ek olarak Halkbank'tan kredi avantajları geliyor. Maaşını Halk Bankası'na taşıyan emeklilere yüksek tutardı promosyon ödemesi ile birlikte 22.000 TL'ye varan kredi fırsatı sunuluyor.

halkbank-promosyon.jpg

2024 HALKBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR?

Halkbank emekli promosyonları için ödeme tarifesi şu şekilde:

  • Emekli maaşı 3500 TL’ye kadar olan vatandaşlara 3000 TL
  • Emekli maaş 3500-7500 aralığında olan vatandaşlara 3500 TL
  • Emekli maaşı 7500 TL-1000 TL aralığında olan vatandaşlara 4500 TL
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan vatandaşlara 5000 TL

para-paraa.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ SAĞLANIYOR

Halkbank Emeklilere promosyon ödemelerinin yanı sıra ihtiyaç kredisi içinde yeni ödeme tutarları belirlemeye devam ediyor. Emekli müşterilerine özel aylık %3,89 faiz oranı ile birlikte ihtiyaç kredisi verileceğini belirten Halkbank 36 ay vade seçeneği ile birlikte 17.000 TL'lik kredi sağlanacağını duyurdu.

Ödeme tutarlarında değişiklik görülebileceği belirtilirken 5000 TL'lik promosyon ödemesinin gerçekleşmesi ile birlikte 17.000 TL'lik ihtiyaç kredisi verilecek aktarıldı. Bu kapsamda emeklinin hesabına toplamda 22.000 TL'yi bulan ödeme yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN