Bankalardan müşterilerine büyük kıyak! Hesaplarınızı hemen kontrol edin! Ödemeler hesaplara tanımlandı

Bankalardan müşterilerine büyük kıyak! Hesaplarınızı hemen kontrol edin! Ödemeler hesaplara tanımlandı

Banka hesabı bulunan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yayınlandı. Akbank, Yapı Kredi, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve İş Bankası müşterileri dikkat! Kredi limitleriniz hazır halde sizi bekliyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Banka hesabı bulunan vatandaşlara müjde verildi. Ramazan öncesinde paraya ihtiyaç duyan herkesi sevindiren o açıklama geldi. Acil nakit ihtiyaçlarında hemen kullanabileceğiniz hazır krediler hesaplarınıza tanımlandı. Bankalar tarafından sunulan hazır kredi limiti kredi notu ve aylık gelir durumuna göre değişiklik gösteriyor. Bankalar tarafından yapılan açıklama kapsamında en düşük limit 5.000 TL olarak açıklandı. Kredi sicili bozuk bulunan ve kara listede yer alan vatandaşlar dışında 18 yaş üstü aylık düzenli gelire sahip olan vatandaşlara 5.000 TL'lik kredili limiti tanımlandı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


HAZIR KREDİLİ LİMİTLERİ NASIL KULLANILIR?

Günümüzde bankacılık anlayışı da değişirken mobil bankacılık ve cep şube uygulamaları daha aktif bir şekilde kullanılmaya başladı. Bankacılık hizmetlerinden Online olarak yararlanan vatandaşlara kredi limiti tanımlandı. Bu kapsamda bankaların cep telefonu uygulamaları olan cep şube ve mobil şube uygulamalarını kullanan vatandaşların her an kullanabileceğim hazırda tutulan kredi paketleri kullanıma açıldı. Kredi paketleri ile vatandaşların nakit ihtiyacını karşılaması amaçlanıyor. Kredi limitleri ile hesabına kolay bir şekilde para aktarması yapabilir.

kredi-kartlari.jpg

HAZIR KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Bankalar tarafından hazırlanan hazır kredi limiti vatandaşların hesabına tanımlanmaktadır. Bu kapsamda kredili limitinizi öğrenmek için yapmanız gereken ilk adım mobil bankacılık uygulamasını indirmek. Mobil bankacılık uygulamasına giriş yaptıktan sonra ana ekranda kredili limitiniz görülecektir. Yapı Kredi Bankası üzerinden örnek vermek gerekirse bildirimler ana hesabınızda yer almaması durumunda krediler ve kredi başvurusu alanlarında görülmektedir. Bu kapsamda mobil uygulama üzerinden krediler bölümüne giriş yaparak ana ekranda adınızı tanımlı olan kredi limiti olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

paralar-2.jpg

Ana hesapta yer almayan bildirimler ise krediler ve kredi başvurusu alanlarından görüntülenmektedir. Mobil uygulama üzerinden kredi bölümüne giriş yaparak adınıza tanımlanan kredili limiti olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Hesabınıza tanımlı para tutarını öğrenebilirken hesabınıza tanımlanan kredili limitinde 7/24 kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN