Başvuru şartları tamamsa Bakanlık 1600 TL yardım ödeyecek! O kişilere müjdeli haber verildi

Başvuru şartları tamamsa Bakanlık 1600 TL yardım ödeyecek! O kişilere müjdeli haber verildi

Okuyan çocuğu olan ailelere müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuruları tamamlayan tüm öğrencilere sosyal destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Bu destek ödemesi, lise, ilköğretim veya üniversite öğrencilerine fark etmeksizin her ay 1.600 TL olarak verilecek. Ayrıntılar haberimizde...

Okuyan çocuğu olan aileler için sevindirici bir haber! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eğitim-öğretim desteği yardımı için başvuruda bulunan tüm öğrencilere sosyal destek ödemesi yapacağını duyurdu. Bu destek ödemesi, lise, ilköğretim veya üniversite düzeyindeki tüm öğrencilere her ay 1.600 TL olarak verilecektir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, eğitim hayatında eşitlik ve sosyal adaleti sağlamak amacıyla bir dizi destek paketi sunulmaktadır. Bu destek ödemesi ise bu paketlerden sadece bir tanesidir ve başvuruları kabul edilen tüm okuyan öğrencilere yöneliktir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hazırladığı destek paketi, belirli şartları sağlayan ve başvuruda bulunan tüm okuyan öğrencilerin faydalanabileceği bir yardım programıdır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

e devlet

Okuyan çocuğu olan aileler için sevindirici bir müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, lise, ilköğretim veya üniversite düzeyindeki tüm öğrencilere yönelik sosyal destek paketi başlatmıştır. Başvuru işlemleri e-Devlet uygulaması aracılığıyla online olarak gerçekleştirilebilmektedir.

Eğitim-öğretim desteği için başvuruda bulunmak için, e-Devlet uygulamasında yer alan başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Formu eksiksiz olarak doldurmanız, başvurunuzun onay sürecinin daha hızlı işlemesine yardımcı olacaktır.

Başvuruları onaylanan lise, üniversite, ilköğretim gibi her düzeydeki öğrencilere PTT aracılığıyla her ay 1.600 TL ödeme yapılacaktır. Başvuru işlem süreci ve diğer bilgilere ise e-Devlet uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN