Benzin zamma doymadı! Gece yarısı haberi geldi: Şimdiden kuyruğa girin

Benzin zamma doymadı! Gece yarısı haberi geldi: Şimdiden kuyruğa girin

Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ÖTV ve KDV artışlarıyla birlikte 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Benzine ne kadar zam geliyor?' sorularını araştırırken bir zam haberi daha geldi. Benzine rekor zam geliyor! O saatten önce depoları fulleyin! Zammı duyan akaryakıt istasyonlarına akın ediyor. İşte 15 Ağustos 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol fiyatlarındaki artış ve dolar kurundaki dalgalanma ile birlikte akaryakıt fiyatları değişmeye devam ediyor. ÖTV ve KDV artışlarıyla 6 TL birden zamlanan benzin ve motorin fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Benzine ne kadar zam geliyor? 1 litre benzin kaç TL oldu?' sorularını araştırırken bir zam haberi daha geldi. Araç sahipleri bu zammı görünce kontak kapatacak. Benzinin litresine görülmemiş zam! Bu saatten önce depoları fulleyin. İşte il il güncel benzin ve motorin fiyatları...

ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! BENZİNE REKOR ZAM GELİYOR

Akaryakıt fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda motorine üst üste zam gelmiş ve fiyatlar 38 TL'yi aşmıştı. Sürücüler zam ya da indirim haberlerini yakından takip ederken bir zam haberi daha geldi. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, benzinin litresine bu geceden itibaren 1 lira 55 kuruşluk zam bekleniyor. Gelen zam ile birlikte benzinin litre fiyatı 40 TL'ye kadar dayanacak.

gfgfgf-2023-08-15t155217-393.jpg

15 AĞUSTOS 2023 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 38.35 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 15.90TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 36.13 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 38.29 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 15.98 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 36.63 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 38.83 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 16.15 TL

gfgfgf-2023-08-15t155159-679.jpg

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı: 36.73 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı: 39.00 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı: 16.25 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN