Bildiğiniz rakamları unutun! Altında görülmemiş zirve için tarih verildi... Gram altını olanlar dikkat

Bildiğiniz rakamları unutun! Altında görülmemiş zirve için tarih verildi... Gram altını olanlar dikkat

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Dolardaki yükseliş ve ABD'den gelen enflasyon verileri sonrası hareketlenen altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Gram altın 1.700 TL'yi aşarken çeyrek altın fiyatı ise 2.800 liraya kadar ulaştı. Yatırımcılar 'Altın fiyatları daha da yükselecek mi? Gram altın 1.800 TL olacak mı?' sorularını araştırırken altın kahini İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. Bildiğiniz rakamları unutun! Altında görülmemiş zirve için tarih verildi.

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Dövizde yaşanan yükselişle hareketlenen altın fiyatları ABD'den gelen enflasyon verileri ile birlikte alev almış durumda. Tarihi rekora imza atan gram altın 1.700 TL'ye kadar ulaştı. Çeyrek altın fiyatı ise 2.800 liraya kadar çıktı. Altında dalgalanmalar devam ederken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gram altın 1.800 TL'yi aşacak mı?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın borcu olanları uyardı. Bildiğiniz rakamları unutun. Altın kahini altında görülmemiş zirve için tarih verdi. Gram altın o tarihte rekor üstüne rekor kıracak. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken gram altın tahmini...

İSLAM MEMİŞ TARİH VERİP UYARDI: BİLDİĞİNİZ TÜM RAKAMLARI UNUTUN!

Dolardaki yükseliş ile birlikte dalgalanan altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın serbest piyasalarda 1.700 liradan alıcı bulurken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkulan uyarı geldi. ABD enflasyon verilerinin ons altını yukarı çektiğini belirten Memiş, gram ve çeyrek altın fiyatları için beklediği yeni seviyeleri açıkladı. İşte İslam Memiş'in açıklamaları;

gfgfgf-2023-07-18t122030-488.jpg

"O TARİHTE REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRACAK"

"Gram ve çeyrek tarafında yaşanan yükselişlerin döviz kaynaklı olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle xauusd paritesinde 1960 dolar seviyesinin altında bir tıkanıklık görülüyor ve hafta kapanmadan, cuma gününe kadar ben ons fiyatlarının 1928 doların altına düşeceğini tahmin ediyorum.

Buradaki düşüşün gram altına yansıyıp yansımayacağı ise net değil çünkü perşembe günü Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararına piyasalar geçen ay olduğu gibi sürpriz bir tepki verirse dövizde yeniden hızlı bir yükseliş ve bu yükselişin beraberinde türk lirası karşısında değerlenen bir altın görebiliriz.

ffdfddf-2.jpg

Ancak ons tarafında yaşanan düşüşün son düzeltme olduğunu belirtmekte fayda var. Altın bu tarihten sonra yoluna hızlı yükselişlerle devam edecektir. Yıl sonuna kadar 2350 dolarlık beklentim güncelliğini koruyor.

GRAM ALTIN İÇİN BOMBA TAHMİN...

Gram tarafında da 2000 liranın aşılacağını söylemek mümkün. Fed'in faiz kararı, açıklanan enflasyon verileri sonrası bir sürpriz olmazsa hareketsiz kalmak yönünde olacaktır. Toplantı sonunda şahin tonda açıklamalar gelse bile arka arkaya 2 toplantıdan da faiz kararının çıkmaması piyasalarda güçlü bir etki yaratacak ve dolar endeksinde geri çekilme, emtia fiyatlarında ise ciddi bir yükselişin başlayacağını görebiliriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN