Binance’de üst düzey istifa

Binance’de üst düzey istifa

Kripto para borsası Binance, ABD’li düzenleyici kurumların şirket aleyhine dava açmasının ardından yaklaşık 50 kişiyi işten çıkarmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından şirkette üst düzey istifa geldi. Binance’in küresel ürün müdürü Mayur Kamat, istifa etti.

Kripto para borsası Binance’in küresel ürün müdürü Mayur Kamat, şirketteki işten çıkarmalar ve istifalar devam ederken görevinden ayrıldı. Reuters’ın aktardığına göre Kamat’ın istifası, strateji sorumlusu Patrick Hillmann ve hukuk müşaviri Hon Ng’nin de dahil bir grup üst düzey ismin istifasının ardından geldi.

1kapak-001.jpg

DAVALARLA BOĞUŞUYOR

Binance son dönemde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) ‘menkul kıymet yasalarını ihlal ettiği’ gerekçesiyle açtığı davayla boğuşuyor. Binance’in kurucusu Changpeng Zhao hakkında da dava açılmıştı.

Şirket ayrıca işten çıkarmalara başlarken dünyanın bazı bölgelerindeki hizmetlerini sonlandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN