Bir dev firma daha zorda! Hazır giyim devi de ekonomik krize dayanamadı: Konkordato ilan etti

Bir dev firma daha zorda! Hazır giyim devi de ekonomik krize dayanamadı: Konkordato ilan etti

Ekonomik kriz bir firmayı daha etkisi altına aldı. Türkiye’nin ünlü firmaları arasında yer alan o hazır giyim devi ekonomik krizin karşısında daha fazla duramadı ve konkordato ilan etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Dünya çapında etkisini gösteren ekonomik kriz sadece bireysel anlamda değil büyük firmaları, şirketleri de ciddi derece etkiledi. Öyle ki dünyaca ünlü şirketlerden tek tek iflas haberleri geldi. Bu şirketler arasında adını sık sık duyduğumuz Türk şirketleri de yer aldı. Şimdi de iflas kervanına yeni bir Türk şirket daha eklendi. Ekonomi alanında yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla bilinen Turhan Bozkurt, iflasın eşiğine gelen o firmayı açıkladı.

yeni-proje-1.jpg

İFLAS KERVANINA BİRİ DAHA KATILDI

Ekonomiye ilişkin yaptığı paylaşımlarla bilinen Turhan Bozkurt, yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla iflas kervanına katılan bir şirketi daha duyurdu. Bozkurt’un paylaşımından elde edilen bilgilere göre Hazır giyim ihracatçısı Hazar Tekstil San. ve Dış Tic. AŞ malî krize dayanamadı. Uzman isim yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Kontrollü ucube kur rejiminde sanayi kan kaybediyor.

Hazır giyim ihracatçısı Hazar Tekstil San. ve Dış Tic. AŞ malî krize dayanamadı.

Şirket konkordato ilan etti."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN