Boğa sezonunda patlayacak! Ünlü ekonomist Tuna Kaya duyurdu: O 6 Altcoin roket gibi uçacak

Boğa sezonunda patlayacak! Ünlü ekonomist Tuna Kaya duyurdu: O 6 Altcoin roket gibi uçacak

Yatırımcılar için büyük önem taşıyan haberi ünlü ekonomist Tuna kaya duyurdu. O 6 Altcoin roket gibi uçacak. İşte, Tuna Kaya’nın yatırımcıları yakından ilgilendiren o açıklamaları…

Elindeki parayı en iyi şekilde değerlendirmeyi isteyen yatırımcılar, çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Bu kapsamda 2023 yılında önemli bir yükseliş yaşayan fakat sonrasında düşüşe geçen kripto paraların akıbeti de merak konusu oldu.

2023 YILI YÜKSELİŞ DÖNEMİ OLDU

Kripto paralarda Bitcoin 2023 yılının başında 20 bin dolar seviyesinden 48 bin dolar seviyesine kadar geldi. Birçok uzman ise bu yükselişin Spot Bitcoin ETF’lerin onaylanmasından dolayı yaşandığını belirtti.

ekonomist-tuna-kaya-kripto-yorumu-1.jpg

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onayını verdikten sonra 50 bin sınırını gören Bitcoin, 36 bin dolar seviyelerine kadar düşüşe geçti. Fakat son toparlanmayla 43 bin dolar seviyesine yeniden ulaştı.

O 6 COİN PATLAYACAK

Birçok uzman kripto piyasasında boğa sezonunun bu yıl yaşanacağı söylerken, bu görüşe ünlü ekonomist Tuna Kaya da katıldı. Kaya, X hesabından yaptığı paylaşımda boğa sezonunda 6 coinin patlayacağını söyledi:

“Önümüzdeki yakın vadede altı tane Altcoin de patlama bekliyorum. Son düşüşle düzeltmelerini de tamamladılar. Artık engel kalmadı. Bunlar 2024-2025 boğa piyasasının da yıldızları olacak. Sırasıyla, 1 SOL 2 AVAX 3 OP 4 MINA 5 RNDR 6 LINK”

ekonomist-tuna-kaya-kripto-yorumu-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN