Boş baklava içsiz içli köfteden sonra şimdi de dolgusuz mantı çıktı

Boş baklava içsiz içli köfteden sonra şimdi de dolgusuz mantı çıktı

Ekonomik krize karşı üreticilerin bulduğu çözümler vatandaşı şaşırtmaya devam ediyor. Kilogramı 140 lirayı aşan cevizli baklavayı satın alamayan müşterilere alternatif olarak sunulan boş baklava ve içsiz içli köfte satışından sonra şimdi de piyasaya dolgusuz mantı sürüldü.

Ekonomik kriz ve hayat pahalılığının ağırlığını iyice hissettirdiği bugünlerde vatandaşın en temel tüketim ürünlerinde köklü değişiklikler meydana geldi. Kilogramı 140 lirayı aşan cevizli baklaya alternatif olarak piyasaya sürülen kilogramı 19 liradan satılan boş baklava, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Sosyal medyada çok konuşulan olayın akabinde üreticiler ete gelen zamlar nedeniyle herkesin severek tükettiği içli köftenin içine et koymaktan vazgeçip içsiz köfteyi pazara sürdü.

ŞİMDİ DE DOLGUSUZ MANTI

Etin kullanıldığı gıda ürünleri arasında damak çatlatan lezzetlerden biri kuşkusuz mantı bulunuyor. Piyasada 75 lirayı bulan mantı fiyatları üreticilere mantının da içini boşalttırdı. Market raflarındaki mantılara uzaktan bakıp alamayan müşteriler için üreticiler şimdi de dolgusuz mantı üretti. Dolgusuz mantılar raflarda yarım kilogramı 8 liradan satılıyor.

Taze ve kaliteli malzeme ile kıymadan kısmadan yapılan el emeği ev usulü mantı fiyatları üründe kullanılan malzemeye göre değişiyor. 1 kg çiğ mantı piyasada 50 lira ile 75 lira arasında satılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN