Ekonominin geldiği son durum: Boş dürüm satışı başladı

Ekonominin geldiği son durum: Boş dürüm satışı başladı

Boş baklava, mantı ve tostun ardından şimdi de İstanbul'da bir büfe, boş dürüm satmaya başladı. Ayran ile 10 TL'ye satılan boş dürümü görenler "ülke ekonomisinin geldiği son durum" yorumunu yaptı. Büfe esnafı da "Amacımız öğrenciyi doyurmak. Üzülerek böyle bir şey yapıyoruz" dedi.

Ekonomik şartların gittikçe kötüleşmesi, hayat pahalılığının dayanılmaz noktaya gelmesi vatandaşın belini büküyor. Halk, en temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanırken birçok işletme de boş gıda ürünleri satmaya başladı.

Halk TV'nin haberine göre; boş baklava, mantı ve tostun ardından şimdi de İstanbul'da bir büfe, boş dürüm satmaya başladı. Büfe camına asılan "Boş dürüm, ayran ile 10 lira" yazısı, görenlerin "ülke ekonomisinin geldiği son durum" yorumunu yapmasına neden oldu.

'AMACIMIZ ÖĞRENCİYİ DOYURMAK'

Büfe esnafı ise "Burada yaklaşık 10 bine yakın öğrenci var. Öğrenci alamıyor. 25 lira veremiyor dürüme. Hatta biz 20 lira yaptık, iki öğrenci bir dürüm alıp bölüşüyordu. İnsanlar doymayınca böyle bir şey yaptık. Amacımız öğrenciyi doyurmak. Üzülerek böyle bir şey yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN