Can Yılmaz'dan 'boş baklava' tepkisi: İçeriği yiyenin hayal gücüne bırakılmış harika bir deneyim

Can Yılmaz'dan 'boş baklava' tepkisi: İçeriği yiyenin hayal gücüne bırakılmış harika bir deneyim

'Herkes yiyebilsin diye' yapılan boş baklava sosyal medyaya damga vurdu. Ucuz fiyata satılan içi boş şerbetli yufka, epey tepki çekti. Konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Can Yılmaz, "İçeriği yiyenin hayal gücüne bırakılmış harika bir deneyim? Müthiş bir Ar-ge ürünü. Tebrik ediyorum. Bir üst ürün, 7.90 TL ile boş kutu olmalı, içini doldurmak yine size bırakılıyor" ifadeleriyle konuya tepki gösterdi.

Hem maliyetlerin hem de ceviz ve fıstık gibi kuruyemiş ürünlerinin fiyatının zamlanmasının ardından, içinde herhangi bir ürünün olmadığı 'boş baklava' sosyal medyada büyük tepki çekti.

Tepki toplayan olay, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumla ilişkilendirildi ve Twitter'da gündem oldu.

'İÇERİĞİ, YİYENİN HAYAL GÜCÜNE BIRAKILMIŞ'

Görüntü sosyal medyada hızla yayılırken; konuya ilişkin bir tepki de oyuncu ve senarist Can Yılmaz'dan geldi.

Twitter'dan bir paylaşım yapan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"İçeriği yiyenin hayal gücüne bırakılmış harika bir deneyim? Müthiş bir Ar-ge ürünü. Tebrik ediyorum. Bir üst ürün, 7.90 TL ile boş kutu olmalı, içini doldurmak yine size bırakılıyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN