Berfu Yenenler'den elektrik faturası isyanı: Elektrik içmişiz bu ay!

Berfu Yenenler'den elektrik faturası isyanı: Elektrik içmişiz bu ay!

Elektrik faturasına isyan eden ünlüler kervanına Berfu Yenenler de katıldı. Sosyal medya fenomeni Yenenler, "Elektrik içmişiz" yorumunu yaptı.

Elektrik faturalarının yüksek gelmesinin ardından, vatandaşların yanı sıra ünlüler de isyan etmeye başladı. Eser Yenenler'in eşi olarak tanınan, sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler elektrik faturasını paylaştı.

bff.jpg

Instagram hesabından paylaşım yapan Yenenler, faturadaki rakama isyan ederek, ''Elektrik içmişiz bu ay herhalde'' dedi.

ÜNLÜLER BİR BİR PAYLAŞIYOR

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de elektrik faturasına isyan etmişti. 7 bin TL gelen elektrik faturasını paylaşan İdo Tatlıses, ''Böyle ölmem füze atın'' demişti.

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel de 4 odalı evine gelen 2 bin 550 liralık elektrik faturasını, ''Kira tadında'' yorumuyla paylaşmıştı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, ''Bana gelen elektrik faturasını ben sizinle paylaşmaya utandım.'' ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN