Bir elektrik faturası paylaşımı da Mustafa Sandal'dan: Zamlar geri alınsın

Bir elektrik faturası paylaşımı da Mustafa Sandal'dan: Zamlar geri alınsın

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hayırlı olsun demek için gittiği bir iş yerinin elektrik faturasını takipçileriyle paylaştı.

Enerji fiyatlarına gelen zamların ardından, sosyal medyada elektrik faturası paylaşımıyla birlikte eleştiriler devam ediyor. Şahan Gökbakar, İdo Tatlıses, Demet Akalın, Berfu Yenenler, Cem Yılmaz, Yeşim Salkım ve Gülse Birsel'in ardından, bir elektrik faturası paylaşımı da Mustafa Sandal'dan geldi.

"HAYIRLI OLSUNA GİTTİM PİŞMAN OLDUM"

Arkadaşına ait, yeni açılan bir restorana gittiğini söyleyen Sandal, hayırlı olsun demek için gittiğine pişman olduğunu söyledi. Sandal paylaşımında "Hayırlı olsuna gittim pişman oldum! Levent’te yeni açılan Bennu isimli mekan. Elektrik faturası ‘80 bin 417 Lira’ Resmen Bennu’yu elektrik çarpmış! İnsanların evlerine gelen faturalar da cabası! Bir an evvel ‘düzenleme’ falan değil, direkt zamlar geri alınmalı" ifadelerini kullandı.

22.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN