Berfu Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi

Berfu Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi

İsmini ilk olarak 2015 yılında ailesinin desteğiyle katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyuran Berfu Yıldız Yenenler, son günlerde sosyal medya paylaşımları ve katıldığı programlarla adından sıkça söz ettiriyor. Takipçileri, hakkında daha fazla bilgi edinmek için Berfu Yenenler'in boyu, kilosu kaç, ne mezunu, kaç çocuğu var sorguluyor.

Oyuncu eşi Eser Yenenler ile birilikte katıldıkları programlar ve sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla sık sık konuşulan Berfu Yenenler eğlenceli Instagram gönderileri ile beğeni yağmuruna tutuluyor. Bir röportajında erken yaşta anne olmasına yönelik sorulan soruya: "Ben çok anaç bir insanım. Geniş bir ailede büyüdüm. Ailemle hiç kopuk olmadım. Çocukları çok seviyorum. Evlendik ve 'çocuk yapmak için neden bekliyoruz?' dedik, çocuk yaptık. Sonra 'ikinci çocuğu yapmak için neden bekliyoruz?' deyip onu da yaptık" diye konuştu.

BERFU YENENLER'İN YAŞAM ÖYKÜSÜ

Berfu Yıldız Yenenler, 11 Nisan 1995 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi.

Berfu Yenenler, ismini 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışması ile duyurdu. Güzellik yarışmasında dördüncü güzel seçilen Yenenler, yine 2015 senesinde Miss International Yarışması'nda ülkemizi temsil etti.

Yenenler, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği mezunu.

Berfu Yıldız Yenenler, yarışma sunuculuğunun yanında reklam filmlerinde de rol alıyor.

aile.jpg

BERFU YENENLER'İN ÖZEL HAYATI

1995 doğumlu olan Berfu Yıldız Yenenler, 2022 itibarıyla 27 yaşında ve koç burcu.

Berfu Yenenler, 1.76 boyunda ve 53 kilo.

Yenenler, sağlıklı beslenmeye ve düzenli spor yapmaya özen gösteriyor.

9 Haziran 2019 yılında oyuncu Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yenenler'in bu evlilikten Kuzey ve Mete isminde iki oğlu var.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, ilişkilerine 2017 senesinde başlamışlardı.

Sosyal medya sitesi Instagram'da @berfuyenenler kullanıcı adıyla, YouTube'da ise Berfu Yenenler kanalı ile yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN