Berkcan Güven kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte hayat hikayesi

Berkcan Güven kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte hayat hikayesi

Video paylaşım sitesi Vine'da paylaştığı videolarla adını duyuran Berkcan Güven, daha sonra Youtube'da yayınladığı çeşitli videolarla büyük hayran kitlesine ulaştı. Ağırlıklı olarak rap tarzında şarkılar yazıp söyledi. Sosyal sorumluluk olarak 5 milyona yakın takipçisi aracılığıyla topladığı 200 bin TL'yi Darülaceze'ye bağışladı. İşte, Berkcan Güven biyografisi...

20 Şubat 2021'de verdiği bir röportajda, 8 yıl boyunca içerik üreticiliğinden kazandığı parayla ailesine İstanbul'dan bir ev ve kendisine Ranger Wildtrak marka bir otomobil aldığını belirten Berkcan Güven, Youtube yayınlarına ara verdiğini ve müziğe ağırlık verdiğini şu sözlerle anlattı: "Kariyerimde para kazanabileceğim (Youtube dahil) her şeyi bloke ettim. Çünkü müzik yapıyor ve yeni bir şey deniyorum. Bunun yanı sıra mizahımda ironi seviyorum. Youtube'da takipçim arttıkça olay 'Bu bir şey yapsın da eleştirelim, linçleyelim'e dönüyor. Sürekli şaka yapıp kendimi açıklamaktan da sıkıldım. Bundan sonra da kendime ev almak istiyorum. Müzikle de bunu yapacağım."

thumbnail-527217.jpg
Aleyna Tilki ve Berkcan Güven

BERKCAN GÜVEN'İN HAYATI

30 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Berkcan Güven, baba tarafından aslen Sakaryalıdır, anne tarafından Sinopludur. 'Baran' adından bir kardeşi vardır. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Burhan Güven'in oğludur. Annesi muhasebecidir.

Ailesiyle Sakarya'da yaşarken 17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen Gölcük Depremi sonrasında İstanbul'a taşındı.

Işık Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde okuduğu lisans eğitimini 3. sınıfta bıraktı. Öğretmenlerinin, Youtube ve reklam çekimlerine gitmesine izin vermemesi nedeniyle bu kararı aldığını dile getirdi. Ardından 2017 yılında kaydolduğu Bahçeşehir Üniversitesi Görsel ve Sahne Sanatları bölümünden 2022 yılında mezun olması bekleniyor.

2013 yılında video paylaşım sitesi Vine'da yayınladığı videolarla beğeni topladı. 2014 yılında Youtube'da kanal açarak içerik üreticisi oldu. Eş zamanlı olarak Instagram'da da paylaşımlarda bulundu.

2017 yılında 'Youtube Benim İşim' rap tarzı şarkısıyla dikkat çekti. Daha sonra yayınladığı 'Yeniden' ve 'Neresi?' parçalarıyla popülerliğini artırdı. 'Yeniden' şarkısının klibinde ünlü şarkıcı Aleyna Tilki de yer aldı.

2019 yılında Clear Man sponsorluğunda fenomen futbolcu Cristiano Ronaldo ile birlikte video çekti.

Anneannesi Şahide Türe ile birlikte düzenlediği bağış kampanyasında topladığı 200 bin TL'yi Darülaceze'ye bağışladı.

ÖZEL YAŞAMI

1996 doğumlu olan Berkcan Güven, 2021 yılı itibarıyla 25 yaşındadır ve bekardır.

2020 yılından beri Beyza Efe ile aşk yaşıyor.

Berkcan Güven 1.83 metre boyunda, 74 kilo ve ikizler burcudur.

Fenerbahçe taraftarıdır.

Ailesiyle birlikte İstanbul'un Üsküdar ilçesinde hayatını sürdürüyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @berkcan, Twitter'da @berkcanguven, Facebook'ta @berkcan.guven ve @BEGEGUVEN, Tiktok'ta @bege, Linkedin'de @berkcan-guven, Youtube'da @berkcanguvenn kullanıcı adıyla yer almaktadır.

sahideture1934-28763021-2032496317003091-419203226294812672-n.jpg
Berkcan Güven ve Şahide Türe

BERKCAN GÜVEN ALBÜMLERİ

2021 - BEGEfendi

BERKCAN GÜVEN SINGLE ŞARKILARI

* Çok Yakışıklıyım
* Para Bizde (Çok Yakışıklıyım Part 2) (EFESAVAGE ile birlikte)
* Kilo Aldım (EFESAVAGE ile birlikte)
* Biziz (Reynmen ile birlikte)
* Youtube Benim İşim
* Fenomen (Ezhel ile birlikte)
* Berkcan Güven (Çengel Tayfa ile birlikte)
2019 - Yeniden (Nova Norda ile birlikte)
2019 - Neresi? (EFESAVAGE ile birlikte)
2020 - İlerle
2020 - Spacejump
2020 - Işıklarım Ol (JAKO ile birlikte)
2020 - HARMAN
2020 - Nazar
2021 - Eksi (Murda ve Summer Cem ile birlikte)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN