Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Kozmetik sektörünün güçlü isimlerinden Yusuf Engin, 2012 yılında başladığı iş hayatında Engin Grup ve Futurapet şirketlerine ortak oldu. Makyaj videolarıyla sosyal medyada fenomen olan Danla Bilic ile yemek yerken görüntülenince, çiftin sevgili oldukları iddia edildi. İşte, Yusuf Engin biyografisi...

Poyraz Teoman ile ilişkisini yaklaşık bir ay önce bitiren Danla Bilic'in iş insanı Yusuf Engin ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Gerçek adı Neslihan Damla Aktepe olan ünlü fenomen, önceki akşam yeni sevgilisiyle bir restoranda yemek yerken görüntülenirken yüzündeki mutluluk gözlerden kaçmadı.

Yusuf Engin ile Poyraz Teoman'ın geçtiğimiz kış ayında modacı Gülnur Güneş'in doğum günü partisine katılmıştı. Danla Bilic'in eski aşkı ve yeni aşkının aynı dost ortamında buluşması ilginç bir tesadüf olarak değerlendirildi. Danla Bilic daha önce, "Evlilik için çok diri ve gencim" şeklinde konuşmuştu.

danla-bilic-fena-yakalandi-daha-fazla-kacamad-3-14418078-o.jpg

YUSUF ENGİN'İN HAYAT HİKAYESİ

1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yusuf Engin aslen Rizelidir.

Lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Avrupa Birliği İlişkileri bölümünde tamamladı.

2012 yılında Engin Grup bünyesinde yer alan Engin Satış Destek Hizmetleri bünyesinde Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

Futurapet isimli firmada hissedar olan Yusuf Engin, holdingin diğer grup şirketlerinde de yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalar yürütüyor. Ayrıca Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir.

147bfdb0c2ee38ceb61340ded8387536-1589462438963.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1987 doğumlu olan Yusuf Engin, 2021 yılı itibarıyla 34 yaşındadır ve bekardır.

Bir süredir 'Danla Bilic' adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Neslihan Damla Aktepe (d.1994) ile beraberdir.

Yusuf Engin 1,78 metre boyunda, 75 kilo ve koç burcudur.

Fenerbahçe taraftarıdır.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @yusuffengin, Twitter'da @yusufengn kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN