Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, yaşam öyküsü

Eser Yenenler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, yaşam öyküsü

Küçük yaşlarda ekranlarla tanışan Eser Yenenler, ilk televizyon tecrübesini 2004 senesinde 'Özgür' karakterini canlandırdığı 'Aliye' adlı dizide edindi. Hayranları, Eser Yenenler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için hayatını araştırıyor. İşte, Eser Yenenler biyografisi

BKM Mutfak tarafından hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında oyuncu olarak yer almasıyla yıldızı parlayan Eser Yenenler, oyunculuk kariyerine erken yaşlarda başladı. Sevilen oyuncu, şimdilerde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adlı eğlence programının sunuculuğunu üstleniyor.

ESER YENENLER'İN YAŞAM ÖYKÜSÜ

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 Bursa doğumlu.

İlkokul ve ortaokulu doğduğu şehir Bursa'da okuyan Yenenler, liseyi de yine Bursa'da, Gazi Anadolu Lisesi'nde okudu.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Eser Yenenler'in 2 ablası var.

Yenenler, 2 yaşındayken babasını kaybetmiştir.

ESER YENENLER'İN KARİYERİ

Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve 2006 senesinde de Yılmaz Erdoğan‘ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

Bir dönem Star TV’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sundu.

2013 senesinde yeni sezon 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında Sergen Yalçın‘ın yerine jüri görevine başladı.

BKM Mutfak’tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV’de 3+1 programına başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, '3 Adam' ismi ile yayınlanmaya başladı.

2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı‘nın üstlendiği Yetenek Sizsiniz programında, Seda Bakan ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

2018'den 2019 yılına kadar TV8 ekranlarında, 'Eser Yenenler Show' programını sundu. 2020 yılında Kanal D'de konuk sunucu olarak katıldığı Çok Güzel Hareketler 2 adlı programda devam etmek isteyince sunucu Yılmaz Erdoğan'ın da film çalışmaları başlayınca Erdoğan, sunuculuğu Yenenler'e devretti. Eser Yenenler, programı sunmaya devam ediyor.

aile2.jpg

ESER YENENLER'İN ÖZEL HAYATI

1984 doğumlu olan oyuncu, 2022 itibarıyla 38 yaşında.

Başarılı oyuncu, 1.83 boyunda ve kova burcu.

2017 senesinde birlikteliğe başladığı Berfu Yenenler ile 2019 senesinde evlenen Eser Yenenler'in 'Kuzey' ve 'Mete' adlarında iki oğlu var.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da, @eseryenenler kullanıcı adıyla yer alıyor. YouTube'da Eser Yenenler adıyla ve Twitter'da @eseryenenler kullanıcı ismi ile bulunuyor

ESER YENENLER'İN DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2003 – Aliye

2006 – Fırtına

2006 – 2007 – Bir Demet Tiyatro

2008 – 2011 – Çok Güzel Hareketler Bunlar

2009 – Neşeli Hayat

2010 – Çok Filim Hareketler Bunlar

2012 – Eyvah Düşüyorum

2013 – Benzemez Kimse Sana

2013 – 3+1

2013 – Yetenek Sizsiniz Türkiye

2014 -Ayı Paddington (Türkçe seslendirme)

2015 – Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN