Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında nereli?

Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında nereli?

Sosyal medya üzerinden yaptığı eğlenceli paylaşımlarla büyük bir takipçi kitlesine ulaşan Yasemin Sakallıoğlu, televizyon dünyasına da hızlı bir giriş yaptı. Dizilerde, filmlerde görmeye başladığımız yetenekli oyuncunun yaşam öyküsü merak ediliyor. İşte, Yasemin Sakallıoğlu biyografisi...

Yasemin Sakallıoğlu, ünlü olma hikayesini bir röportajında; "25 yaşındaydım ve dört günde hayatım değişti. Bir gün, annemin şivesiyle taklidini yaparken arkadaşlarım videomu çekti ve sosyal medyaya koyduk. Ertesi sabah babamla kahvaltı yaparken televizyonu açtık ve sabah haberlerinde ben vardım. Video, paylaşım rekoru kırmış; Türkiye’de en çok paylaşılan video olmuş. Haber bültenindeki spiker 'Bu kızın keşfedilmesi lazım' diyordu" diye anlatıyor.

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN YAŞAMI

Youtuber, oyuncu, yönetmen Yasemin Sakallıoğlu, 22 Nisan 1988 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

Baba tarafından aslen Sakaryalı, anne tarafından ise aslen Rizeli.

Üç kardeşin en küçüğü olan Yasemin Sakallıoğlu'nun bebeklik ve çocukluk dönemleri Rize’de geçti.

6 yaşına kadar Rize'de yaşayan Yasemin Sakallıoğlu, 6 yaşından sonra İstanbul’a geldi.

Liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başladı.

Videolarıyla tanınıp usta tiyatrocular ile çalışmaya başlayınca eksik hissedip konservatuara girdi.

Oyunculuk eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı.

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN KARİYERİ

Yasemin Sakallıoğlu, ilk olarak sosyal medya hesabından çekip yayınladığı videolar ile tanındı. Özellikle annesini taklit ettiği videolar ve komik videoları popüler olunca sosyal medya fenomeni oldu.

Videolarının izlenme sayısı rekor kıran Yasemin Sakallıoğlu, yapımcıların da ilgisini çekti.

2014 senesinde 'Bizum Hoca' adlı filmde rol alan Yasemin Sakallıoğlu, daha sonra 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol aldı. Dizide, Hızır Çakırbeyli’nin kız kardeşi Lütfiye karakterini canlandırdı. 'Jet Sosyete' adlı televizyon dizisinde de 'Kumsal' karakterini canlandırdı.

Stand-up gösterileri ile de dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu, Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden biri olan Şahan Gökbakar’ın 'Zengo' isimli filmi ile de izleyici karşısına çıktı.

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NUN ÖZEL HAYATI

22 Nisan 1988 doğumlu oyuncu, 2022 itibarıyla 34 yaşında ve boğa burcudur.

Yasemin Sakallıoğlu, 11 Mart 2021 tarihinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde tanıştığı Burak Yırtar ile nikah masasına oturdu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @yasemoz88 kullanıcı adıyla yer alırken, video paylaşım sitesi YouTube'da Yasemin Sakallıoğlu ismi ile bulunuyor.

dugun.jpg

BURAK YIRTAR KİMDİR?

Yasemin Sakallıoğlu'nun eşi Burak Yırtar, Elazığ'da dünyaya geldi.

'Vay Başıma Gelenler', 'Babam ve Ailesi', 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Acı Aşk', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Sihirli Annem', 'Sevdaluk', 'Lale Devri' gibi birçok dizi ve filmin setinde çalıştı.

Burak Yırtar ayrıca, 'Vay Başıma Gelenler', 'Şen Yuva', 'Bir Bulut Olsam', 'Kuzey Rüzgarı' gibi projelerde de oyuncu olarak yer aldı.

esi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN