10 milyonluk ev aldılar, başlarına gelmeyen kalmadı

10 milyonluk ev aldılar, başlarına gelmeyen kalmadı

Eser ve Berfu Yenenler'in satın aldığı kütük evin başına gelmeyen kalmadı. 10 milyon liraya Kemerburgaz’da satın aldıkları villayı önce eşek arıları bastı, daha sonra eve tilkiler dadandı. Bir süre sonra yangın çıkan evde, son olarak üzerine ağaç devrildi.

İki yıla yakın bir süredir İstanbul'dan gözlerden uzak, Kemerburgaz'daki 10 milyon liralık kütük villada yaşayan ünlü çiftin başı dertten kurtulmadı.

b2.jpg

İki oğluyla birlikte yaşayan ünlü çiftin evini önce eşek arıları bastı. Ardından Yenenler Ailesi'nin evine tilkiler dadandı. Eve gelen tilkiler, bahçede gördükleri ayakkabı ve terlikleri parçalayarak çaldı.

.jpg

Takvim'de yer alan habere göre; daha sonra yangın şoku yaşayan çiftin evine yarasalar yuva yaptı. Her gün bir aksiyonun yaşandığı villanın üzerine bir de ağaç devrildi.

Başları dertten kurtulmayan Eser ve Berfu Yenenler'in villasının şimdi de çatısı akmaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN