Böyle dev indirim görülmedi! O marketlerde 2 litrelik ayçiçek yağı 65 TL'ye düştü: Son tarih verildi yetişen alacak

Böyle dev indirim görülmedi! O marketlerde 2 litrelik ayçiçek yağı 65 TL'ye düştü: Son tarih verildi yetişen alacak

Türkiye dövizde yaşanan hareketlilik ve enflasyonun artmasıyla birlikte gıda ürünlerinde uçuk fiyat artışları yaşandı. Bu artışlardan en çok etkilenen ürünlerin başında ise ayçiçek yağı gelmekte. Ucuza ve kaliteli ayçiçek yağı almak isteyen milyonlarca kişi ise zincir marketler tarafından yapılan kampanyaları araştırmaya başladı. O market yağ fiyatlarında öyle bir indirim yaptı ki duyan şok oluyor. 2 litresi 65 TL'den satılacak. İşte indirim haberinin detayları...

En çok fiyatı artan ürünlerin başında gelen ancak Türkiye'de yeni yıl itibariyle en çok satışı olan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağında görülmemiş indirim. Artan fiyatlar karşısında ucuza yağ almak isteyen tüketiciler marketler tarafından yapılan kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Çıldırtacak haber ise o marketlerden geldi. 2 litrelik ayçiçek yağı ilk defa 65 liraya kadar düştü. Stoklar sınırlı torbasını alan koşuyor. Peki en ucuz ayçiçek yağı fiyatı ne kadar? İşte ayçiçek yağı kampanyasının ayrıntıları...

AYÇİÇEK YAĞ FİYATLARINDA DEV İNDİRİM

Ayçiçek yağlarında flaş gelişme. Yeni yıla sayılı günler kala vatandaşların yüzlerini güldürtecek haber geldi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 2 litrelik ayçiçek yağı 65 TL'ye düştü. Yapılan duyuruda kampanyanın 1 Kasım'dan 15 Kasım'a kadar devam edileceği belirtildi.

gkkkkkkkkkk.jpg

KAMPANYANIN SON TARİHİ VERİLDİ

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri tarafından yapılan son dakika açıklamasında kampanyanın 1 Kasım itibariyle başlayıp 15 Kasım tarihinde sona ereceği belirtildi. Stoklar sınırlı yetişen alacak. Bu indirim bir daha gelmez.

kmfffd-6.jpg

Türkiye'de mutfaklarda sık sık tüketilen ve vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağları son dönemde cep yakıyor. 1 Kasım tarihi itibariyle başlayan dev indirimler 15 Kasım tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte ayçiçek yağı indirimleri ve kampanyalar ülke genelinde bütün Tarım Kredi Market şubelerinde müşterilerle buluşacak.

65 TL'YE KADAR DÜŞTÜ

Tarım Kredi Kooperatifi marketler 15 Kasım'a kadar devam edecek indirimli ürünleri açıkladı. Buna göre ise müşterilerinin yüzünü güldürmeyi amaçlayan marketlerde 2 litre TK Anadolu ayçiçek yağı kısa bir süreliğine sadece 65 TL’den satılacak. İndirimli ürünler bütün Tarım Kredi şubelerinde olacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN