Brent petrol varil fiyatı dibi gördü! Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? 18 Mart güncel benzin ve motorin fiyatları...

Brent petrol varil fiyatı dibi gördü! Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? 18 Mart güncel benzin ve motorin fiyatları...

Akaryaktı fiyatlarındaki dalgalanmalar son günlerde aşağı yönlü olmaya başladı. Benzin ve motorin fiyatlarında gelen indirimler ile birlikte otomobil sahipleri derin bir nefes aldı. Yapılan açıklamalar ile birlikte dibi gören brent petrol varil fiyatı üzerine araştırmalar başladı. Otomobil sahipleri benzin ve motorin fiyatlarında indirim olup olmayacağını araştırıyor. Peki benzin ve motorinde indirim var mı? İşte tüm detaylar...

PETROL FİYATLARI DİBE ÇÖKTÜ

Ülkemizde sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları son günlerde indirim üzerine indirim almaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim ile birlikte otomobil sahiplerinin yüzü gülüyor. Geçtiğimiz gün brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüş ile birlikte otomobil sahipleri araştırmaya koyuldu.

18 Mar 2023 güncel akaryakıt fiyatları otomobil sahipleri tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün 72 dolara kadar gerileyen brent petrol varil fiyatı günde 74,76 dolar seviyelerinden start vermişti.

Geçtiğimiz gün içerisinde saat 23,59 sularında yüzde 3,05'lik bir düşüş sonrasında 72,46 dolara kadar gerilemesi sürücüleri heyecanlandırdı. Brent petrol varil fiyatı geçtiğimiz günkü fiyatı ile birlikte en düşük 72,30 dolar seviyelerini görürken en yüksek ise 75,75 dolar seviyelerini gördü.

2607870-1200x627.jpg

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

Brent petrol varil fiyatı geçtiğimiz günü 72,43 dolar seviyelerinden kapattı. Son bir ayın en düşük verilerini yansıtan brent petrol varil fiyatı 7 Mart 2023 tarihinde 86,94 dolara yükselerek son bir ayın rekorunu kırdı.

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile birlikte dolar kurunda meydana gelen artış dikkat çekti. Dolar fiyatı anlık olarak 19 TL'yi görürken, euro fiyatları ise anlık olarak 20,26 seviyelerinden işlem görüyor. Brent petrol varil fiyatındaki gerileme ile birlikte henüz benzin ve motorin fiyatlarında indirim yapılacağına dair bir açıklama gelmedi.

akaryakit-teknik-destek-ve-optimizasyon-ekipman-satin-alma.jpg

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,45 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 19,51 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,50 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 19,57 TL

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin litre fiyatı: 20,88 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 19,99 TL

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin litre fiyatı: 20,85 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 20,06 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN