'Bu fırsat kaçmaz' diyerek perşembe gününü işaret etti! İslam Memiş'ten dolar-altın yatırımcısına tarihi uyarı

'Bu fırsat kaçmaz' diyerek perşembe gününü işaret etti! İslam Memiş'ten dolar-altın yatırımcısına tarihi uyarı

Merkez Bankası yarın saat 14'te faiz kararını açıklayacak. Kritik karara saatler kala Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara peş peşe uyarılar geldi. 'Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın ve dolarda ne olur?' sorusuna yanıt veren İslam Memiş, 'Bu fırsat kaçmaz!' diyerek o tarihi işaret etti. Altın kahini Memiş'ten dolar-altın yatırımcısına tarihi uyarı. Geç kalan bin pişman olur. İşte Merkez Bankası faiz kararı öncesi piyasalarda son durum...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten tarihi uyarı. Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi kritik açıklamalarda bulunan İslam Memiş, altın-dolar yatırımcısını son kez uyardı. 'Bu fırsat kaçmaz!' diyen Memiş, Perşembe günün işaret etti. Bunu yapmayan bin pişman olur. Köprüden önce son çıkış. Altın ve dolar borcu olanlar dikkat! O tarihte alım fırsatı doğacak. İşte İslam Memiş'in piyasa yorumları;

ghggh-2.jpg

'BU FIRSAT KAÇMAZ!' DİYEREK DUYURDU: O TARİHE DİKKAT!

"Bin 488 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Son kez bin 400-bin 450 lira aralığını takip edeceğim. O son kez dediğim süreç perşembe günüdür. Dolar/TL kuru ile düşüşler olabilir. Bin 481’den çıkış yapan yatırımcısının, bin 400-bin 450 lira aralığından alım fırsatı bulacağını söyleyebilirim. Son kez bu fırsatı sunacağını, hedefin bin 550 devamında bin 650 lira seviyesi olabileceğini özellikle anımsatmak isterim.

ghghhg-41.jpg

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ

Son baskılanmalar. Temmuz ayı itibariyle boğa piyasasına girebileceğini, 30-35 bin dolar yeni bant aralığına yerleşeceğini belirtmiştim. Aynı öngörüm devam ediyor. Perşembe günü yine Amerika Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın konuşması olacak. Powell’ın mesajları, küresel piyasalar için önemli olacak. İyi haftalar dilerim…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN