Bu fırsat kaçmaz! Doğalgaz faturalarının %20'si cebinize kalacak! Başvuru yapan avantajları yakalıyor

Bu fırsat kaçmaz! Doğalgaz faturalarının %20'si cebinize kalacak! Başvuru yapan avantajları yakalıyor

Yeni kampanyalar bankalar tarafından açıklanırken bu kez de doğalgaz faturaları gündemde yerini aldı. Banka müşterisi olanların ilk doğalgaz faturalarının %20'si cebine kalacak. İşte doğalgaz kampanya detayları…

Garanti Bankası mobil müşterilerine kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Özellikle doğalgaz faturaları vatandaşların cebini yakarken yapılan kampanyalarda yakından takip ediliyor. Garanti BBVA Mobil müşterisi olan herkes kazanıyor. Hemen üye olan yeni müşteriler doğalgaz faturalarından kazanç sağlayacak. İşte doğalgaz kampanya detayları…

GARANTİ BANKASI DOĞALGAZ KAMPANYA DETAYLARI

Garanti BBVA Mobil, müşterisi olan kullanıcılara özel bir kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 15 Mart ve 15 Nisan tarihleri arasında başvuruda bulunan Garanti müşterileri kampanyadan yararlanabilecek. Yapılan açıklama kapsamında son başvuru tarihinin 15 Nisan 2023 olduğu belirtildi. 15 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılacak ilk doğalgaz fatura ödemesi ile %20 kazanç sağlayabilirsiniz.

garanti-kampanya-detaylari.jpg
Geri ödeme kampanyasında yararlanacak müşterilerin ödemeler vadesiz TL mevduat hesaplarına veya Garanti BBVA kredi kartı ekstrelerini yansıtılacak. Bunun yanı sıra otomatik fatura ödeme talimatı vererek kampanya dahil olabilirsiniz. Garanti Bankası tarafından sunulan kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşların Garanti BBVA Mobil müşterisi olması gerekiyor.

GARANTİ BANKASI KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti Bankası doğalgaz faturaları için önemli bir adım attı. Kampanyaya katılmak isteyen kişilerin öncelikle Garanti Mobil müşterisi olması gerekiyor. Garanti BBVA Mobil Uygulamasını indirdikten sonra müşteri olmak istiyorum adımına tıklayarak temassız Müşteri olma teknolojisi ile sürece tamamlayabilirsiniz. 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Garanti müşterisi olan vatandaşlar doğalgaz faturaları için %20 geri ödeme olacak. Bu kapsamda ödemeler vadesiz hesaplara ya da kredi kartına yansıtılacak.

garanti-banka.jpg

Kampanya ile birlikte doğalgaz fatura ödemesi yapan müşterilerin ilk fatura tutarının %20'si vadesiz TL hesabına ya da Garanti BBVA kredi kartını yansıtılacak. Müşteriler kampanyadan yalnızca ilk ve tek doğalgaz faturası için yararlanabilecek. Yapılan açıklama kapsamında maksimum ödül tutarı ise 300 TL olarak belirtildi. Kredi kartına yapılan geri ödemeler ilk veya ikinci ekstrelere yansıtılır. Ödemelerin yapılabilmesi için müşterilerin aktif bir vadesiz TL mevduat hesabı ya da kredi kartının bulunması gerekiyor. Kampanya süresince Garanti Mobil üzerinden temassız bir şekilde müşteri olabilir ve kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN