Bu fiyata bir daha sıfır otomobil bulamazsınız! ÖTV dahil 295.000 TL’den satışta! Türkiye’nin en ucuz sıfır aracı

Bu fiyata bir daha sıfır otomobil bulamazsınız!  ÖTV dahil 295.000 TL’den satışta! Türkiye’nin en ucuz sıfır aracı

Vatandaşlar dört gözle Alsvin’i bekliyor. Bu devirde bu fiyata sıfır otomobil bulmak imkansız. Türkiye pazarında yer almak için gün sayan aracın başlangıç fiyatı hem cepleri hem yüzleri güldürecek. İşte tüm detaylar…

Otomotiv sektöründeki fiyat artışları vatandaşın cebini yakarken gözler Çinli otomobil şirketine çevrildi. Türkiye'ye giriş yapmak için hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Çinli otomobil devi Changan ve Saic, herkesin dikkatinde yer alıyor. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden olan Changan Asya pazarından Türkiye'ye sıçradı. Türkiye'de satışa çıkarılacak ilk araç ise Alsvin oldu. İşte tüm detaylar…

EN ÇOK BU ARAÇ TERCİH EDİLİYOR


Changan’ın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan Alsvin, hem özellikleri hem de fiyatıyla dikkat çekiyor.Asya pazarında Alsvin standartlarında başka ucuz bir model bulunamazken Türkiye fiyatlarında da bulmak neredeyse imkansız. Aracın donanımı Fiat Egea’ya benzerken standart egea model Bir araçta görülen tüm özellikleri Alsvin’de de yer aldığı belirtildi.

changan-alsvin-1.jpg


Türkiye'de 450.000 TL'den satılan Fiat Egea model araçların yeni yeni rakibi Changan Alsvin olacak. Sıfır fiyatına Fiat egea bulamayacağınız Alsvin model aracım fiyatı ise vergiler dahil 295.000 TL olarak satışa sunulacak. Aracın pazara girmesini merakla bekleyen vatandaşlar uygun fiyatta araç almanın da mutluluğunu yaşayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN