Bu fiyata ikinci el bile bulunmaz! O marka gemileri yaktı: 500 bin TL’nin altında satacak

Bu fiyata ikinci el bile bulunmaz! O marka gemileri yaktı: 500 bin TL’nin altında satacak

Otomobil almayı düşünenler bu habere çok sevinecek! Bu fiyata ikinci el bile bulunmaz! Zaten düşük olan fiyatlarını bir daha düşürdü! Yarı yarıya düşmesinin üzerine, sıfır elektrikli araçları 500 bin TL’nin altında satılacak! O marka gemileri yaktı...

Elektrikli araç sektöründe adından sıkça söz ettiren Leapmotor, Türkiye'de elektrikli araç fiyatlarını neredeyse yarı yarıya düşürebilecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Leapmotor, üretimini İtalya'da gerçekleştirecek.

YÜZDE 40 İLAVE GÜMRÜK VERGİSİNDEN MUAF OLACAK

Leapmotor T03 resmen Türkiye'de!

Aydınlık’ın haberine göre, bu gelişme gerçekleşirse Leapmotor'un T03 modeli Türkiye'de yüzde 40 ilave gümrük vergisinden muaf olacak. Şu anda Türkiye'de yaklaşık olarak 899 bin lira civarında satılan elektrikli aracın fiyatı, projenin hayata geçmesiyle 458 bin lira seviyesine kadar düşecek.

T03 ÖZELLİKLERİ

Leapmotor T03 özellikleri ve fiyatı! - SDN

T03 model aracın özellikleri ise oldukça dikkat çekici. WLTP şehir içi menzili 417 kilometre olan araç, cam tavanla birlikte geliyor. 80 kW motor gücüne sahip olan araç, sistem verimliliği açısından da oldukça etkileyici bir performans sunuyor.

Ayrıca araç, elektrikli park freninin yanı sıra otomatik tutma özelliğiyle sürüşü kolaylaştırıyor. Akıllı Güç Sistemi gibi yenilikçi özelliklere de sahip olan T03 model aracın, Türkiye'deki fiyatının beklenen düşüşle birlikte daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN