Bu fiyatı gören girip bakmadan inanamıyor! Dacia’dan geniş ailelere dev kampanya! O SUV model aracın fiyatı dibi gördü

Bu fiyatı gören girip bakmadan inanamıyor! Dacia’dan geniş ailelere dev kampanya! O  SUV model aracın fiyatı dibi gördü

2024 yılı ile birlikte araç fiyatlarına yapılan zamlar dikkat çekerken indirim kampanyaları da dikkatle takip ediliyor. Dünyaca ünlü otomotiv devi Dacia 2024 model SUV model araç almak isteyenlere Şubat ayında kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. O model aracının fiyatları dibe vurdu. İşte tüm detaylar…

Hem Türkiye'de hem de dünyada otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan Dacia, 2024 model geniş su araçlarını müşterilerle buluşturuyor. Uygun fiyata araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek kampanya Dacia'dan geldi. Şubat ayı sonuna kadar devam edecek kampanya ile birlikte araç özellikleri ve fiyatı da merak ediliyor.

DACİA'DAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Otomotiv sektöründe farklı kampanyalar yer alırken müşterileri sevindirecek o kampanyaların detayları da gelmeye devam ediyor. Sektörde uzun süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarda artış görülürken son teknoloji ile üretilen 2024 model araçlar dikkat çekiyor.

dacia-spring-1.jpg

Dacia başlattığı kampanya ile birlikte geniş ailelerin en çok tercih ettiğim modellerden biri olan Spring model aracında Şubat ayı kampanyası uygulama kararı aldı. Sektöre hicret hızında giriş yapan Dacia 2024 model geniş SUV aracında mükemmel bir kampanyaya imza attı. Spring model aracında 250.000 TL 12 ay vade seçeneği ile birlikte %3,14 faiz imkanı ile kredi sağlanıyor. Kampanya kapsamında özellik Dacia Spring model aracın fiyatı 885.000 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN