Bu kampanya ile borç denen bir şey kalmıyor! Anında 50.000 TL ödeme yapılacak! Kaçırmadan başvuru yapın

Bu kampanya ile borç denen bir şey kalmıyor! Anında 50.000 TL ödeme  yapılacak! Kaçırmadan başvuru yapın

Düğün hazırlığı yapan ya da kredi borcu bulunan vatandaşlar bu kampanyaya çok sevinecek. Eşi benzeri görülmemiş ödeme imkanlarıyla sunulan yeni kredi kampanyasının detayları merak ediliyor. Başvuru yapan 50.000 TL'ye kadar ödeme alabilecek. İşte yeni kredi kampanyası hakkında merak edilen tüm detaylar…

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyalar hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Bankalar farklı kampanya başvuruları ile gündemde yer alırken son olarak 50.000 TL kredi verileceği belirtildi. Vatandaşlar kara kara düşünmeyi bırakacak. Kredi kampanyasını duyan banka şubelerine koşuyor. QNB Finansbank yeni kampanyasının detaylarını tek tek açıkladı. 50.000 TL'lik ödemeler kısa sürede yoğun ilgi ile karşılanırken hoş geldin faizi de oldukça dikkat çekiyor. İşte yeni kredi kampanyası hakkında merak edilen tüm detaylar…

QNB FİNANSBANK YENİ KAMPANYASININ DETAYLARINI AÇIKLADI


Bankalar tarafından yapılan kampanyalar merak edilirken son olarak açıklama Finansbank'tan geldi. Kredi notu 1500 ve üzerinde olan herkesin başvuru yapabileceği belirtilirken 18 yaş şartı da aranıyor. QNB Finansbank kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişilerin şubeler üzerinden ya da kısa mesaj ile başvuru yapması gerekiyor.

qnb.jpg

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar ödeme yapıldığını belirtti. Kampanya ile ister kredi borcunuzu ödeyebilir isterseniz de düğün hazırlığınızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu kapsamda başvuru yapan kişiler 24 ay vade seçeneği ve %1.39 faiz oranıyla ödemelerden yararlanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN