Bu yatırım altından çok kazandıracak! İslam Memiş'ten kazandıran yatırım: Yeni rekorlar bekleniyor...

Bu yatırım altından çok kazandıracak! İslam Memiş'ten kazandıran yatırım: Yeni rekorlar bekleniyor...

Türkiye'de atlatılan kritik seçim sonrasında piyasada hareketlilik başladı. Dolar kurunda ve altın fiyatlarında yükselişe dair uzman isimlerden açıklamalar geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, hızlı giden piyasaya dair değerlendirmelerde bulundu. Bahsettiği yatırımın atlından çok kazandıracağı iddia ediliyor. İşte tüm detaylar...

ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRIYOR

Türkiye'de yaşanan seçimler sonrasında artışa geçen piyasalar yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Altın ve dolar kurunda yaşanan ani artış ise ani bir düşüşün habercisi olma ihtimali yatırımcıları endişelendiriyor. Dolar kurunda ve altın kurundaki makas aralığının kapanmaya başlamasıyla birlikte uzman isimlerden açıklamalar gelmeye başladı.

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni bir açıklamada bulundu. İsabetli tahminleriyle bilinen ünlü ekonomist altın yatırımından daha çok kazandıracak yatırımı açıkladı

Altın alamayan yatırımcılara seslenerek o yatırımı duyurdu. Son yıllarda hızlı bir artış ile sık sık kendisinden bahsettiren gümüş yatırımı 2022 senesinde altından çok kazandırdığı biliniyor.

90820221113581558605-001.jpg

EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI

Altın fiyatlarının uçuşa geçmesiyle birlikte gücü yetmeyen vatandaşlar için gümüş yatırımı büyük talep görüyor. Altın yerine gümüşe yatırım yapan vatandaşlar bu yatırımın sonucunda altına göre daha çok kar ettiği 2022 yılında görülmüştü. Gümüş yatırımında artış gösteren talebin üzerine açıklamalarda bulunan uzman isim uzun vadede en çok kazandıran yatırım araçlarından birisi olduğunu belirtti.

Döviz ve altın yatırım yapmak isteyen yatırımcıların son artışlardan sonra gümüş yatırımları da yaptığı belirtiliyor. Gümüş yatırımcılarına son bir yılda yüzde 50'nin üzerinde kazanç sağlarken 1 Ocak 2022 tarihinde gram gümüş 9,92 TL'den satılırken, 1 Ocak 2023 tarihinde 14,40 TL'ye yükseliş gösterdi.

51220221245187531374-2-001.jpg

GÜMÜŞ YATIRIMINDA 3 YILLIK FARK

Seçimlerden sonra yükselişe geçen piyasalara dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kanal D Haber tarafından paylaşılan bir haberde gram gümüş 3 yıl önce ocak ayında 2,50 TL olurken, Bugünün fiyatıyla 17 TL'ye yükselerek rekor kırdığı belirtiliyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımına dair, "Daha ucuz ve daha fazla kazandıran bir yatırım aracı olduğu için gümüş daha çok tercih ediliyor. Geçen sene gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazandırmıştı ama gümüş yüzde 45 kazandırmıştı. 2023 ve 2024 yıllarında gümüşün performansının altına göre daha fazla olacağını düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN