Bu zam herkesi sevindirecek! Aile Bakanı açıkladı: O ödeme tutarlarına zam yapıldı! %17,55 daha fazla…

Bu zam herkesi sevindirecek! Aile Bakanı açıkladı: O ödeme tutarlarına zam yapıldı! %17,55 daha fazla…

Uzun süredir peş peşe gelen zam haberleri ilk kez bu kadar sevindirici oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda destek ödemelerine zam yapıldığı duyuruldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sosyal destek ödemelerine zam yapıldığı duyuruldu. Asgari ücret ve emekli zammı derken %17,55'lik zam oranın da sosyal destek ödemelerine yansıtıldığı aktarıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…


AİLE BAKANLIĞINDAN SEVİNDİREN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileleri yapılan destek ödemeleri Temmuz ayında da kaldığı yerden devam ediyor. Emekli zamları, asgari ücret zammı derken bu kez de sosyal destek ödemelerine zam yapıldığı aktarıldı. Bakan Göktaş tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sosyal destek ödemelerine %17,55 oranında zam yapıldığı belirtildi.

para-almak-1.jpg
Bakan Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklama ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılaması için yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 17,55'lik zam oranından sonra arttırılmasına karar verildiğini duyurdu. 2000 TL olarak yapılan ödemeler yeni zamlarla birlikte 2351 TL'ye yükseldi. Zamlı ödemelerin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak edilirken konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ödemelerin önümüzdeki aylardan itibaren geçerli olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN