Bu zam kontak kapattırır! KDV-ÖTV şokunun ardından akaryakıta kallavi zam: Araç sahiplerine 35 lira şoku

Bu zam kontak kapattırır! KDV-ÖTV şokunun ardından akaryakıta kallavi zam: Araç sahiplerine 35 lira şoku

Motorin fiyatlarındaki artış, araç sahiplerini zorluyor. Daha önce gelen 6 liralık KDV-ÖTV zammının etkisi hâlâ hissedilirken, motorine yapılan yeni zamla birlikte fiyatlar yükselmeye devam ediyor. İçeride kurlardaki artış ve yurt dışındaki ürün fiyatlarındaki yükseliş, motorin fiyatlarına 1 lira 55 kuruşluk bir zam getirdi. Yapılan zamla birlikte motorin İstanbul'da 33.58 liradan, Ankara'da 34.06 liradan ve İzmir'de 34.24 liradan satılacak. İşte ayrıntılar...

Son dönemde motorin fiyatlarındaki sürekli artış, araç sahipleri için büyük bir yük oluşturuyor. Özellikle daha önceki 6 liralık KDV-ÖTV zammının etkileri henüz geçmemişken, şimdi yapılan yeni zamla birlikte fiyatlar daha da yükseliyor. İçerideki kurlardaki artış ve yurt dışındaki ürün fiyatlarının yükselmesi, motorin fiyatlarına 1 lira 55 kuruşluk bir zam daha getiriyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLDU?

j.jpg

İstanbul'da 33.58 liradan, Ankara'da 34.06 liradan ve İzmir'de 34.24 liradan motorin almak zorunda kalan sürücülerin bütçelerini zorlayacak.

Özellikle şehirler arası seyahat edenler ve ticari araç sahipleri, ulaşım maliyetlerindeki artış nedeniyle sıkıntı yaşayabilir. Motorin fiyatlarının 35 liraya yaklaşması, genel yaşam maliyetlerini de etkileyebilecek ve tüketicilerin harcamalarını olumsuz yönde etkileyebilecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN