Bu zammın acısı kolay kolay geçmeyecek! Akaryakıta kallavi zam şoku: Araba kullanmak artık lüks

Bu zammın acısı kolay kolay geçmeyecek! Akaryakıta kallavi zam şoku: Araba kullanmak artık lüks

Akaryakıt fiyatları indirim ve zam haberleriyle değişmeye devam ediyor. Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilikle değişkenlik gösteren benzin ve motorin fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gelen son zamlar sonrası tabelalar 40 TL'ye kadar dayandı. Sürücüler dört gözle indirim haberi beklerken Enerji Uzmanı ve Ekonomist Cahit Saraçoğlu, acı haberi duyurdu. Akaryakıtta indirim bekleyenler dikkat! Benzin ve motorin fiyatlarına köklü değişiklik geliyor. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Brent petrol varil fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte değişiklik gösteren benzin ve motorin fiyatları sürücülerin gündeminde. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Benzin ve motorin ne kadar oldu?' sorularını araştırırken beklenen haber geldi. Enerji Uzmanı ve Ekonomist Cahit Saraçoğlu son dakika olarak duyurdu. Akaryakıtta indirim bekleyenler dikkat! Piyasa uzmanı tarih verip uyardı. Akaryakıt fiyatlarında köklü değişiklik geliyor!

gfgfgfgf-2023-09-11t132747-364.jpg

AKARYAKITA DEV ZAM! 40 TL'YE DAYANACAK

Brent petroldeki dalgalanma ve dolar kurundaki artış ile birlikte değişen akaryakıt fiyatları vatandaşların gündeminde. Geçen hafta 1 lira 20 kuruşluk bir indirim gündeme gelen motorin için zam iddiası ortaya atıldı. Sektör temsilcilerinden aktarılan bilgilere göre 13 Eylül Çarşamba saat 00.01’den itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,50 TL'lik zam gelecek. Kaynaklara göre motorinin yanı sıra benzinde de 1 TL'lik artış yaşanacak.

ghhggh-2023-09-11t132811-412.jpg

UZMAN İSİM KÖTÜ HABERİ VERDİ: FİYATLAR KÖKTEN DEĞİŞİYOR...

Gelen zamlar sonrası piyasaları değerlendiren Enerji Uzmanı ve Ekonomist Cahit Saraçoğlu, mazot fiyatları ile ilgili korkunç bir açıklamaya imza attı. Rusların ve Suudilerin günlük üretim kesintilerinin yıl sonuna kadar uzatılma kararına son verildiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN