Bunu alan Ronaldo'dan çok kazanacak! Ünlü milyarder altın ve doları değil onu önerdi: Gramı 23 liraya satılıyor

Bunu alan Ronaldo'dan çok kazanacak! Ünlü milyarder altın ve doları değil onu önerdi: Gramı 23 liraya satılıyor

Yatırımcılar hem ekonomistlerin hem de ünlü milyarderlerin yatırım tavsiyelerini yakından takip ederken o milyarder alışılmışın dışına çıktı. Yatırım tavsiyesi isteyenlere altını ya da doları değil onu önerdi. Öyle ki gramı 23 liradan satılıyor…

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, altın ve dolara ilişkin beklentileriyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan yatırımcılara yeni bir yatırım aracından söz ederek altın fiyatlarında düşüş beklediğini belirtti. Ünlü milyarder yeni yatırım aracına dikkat çekerek o tarafa şans verilmesi gerektiğini söyledi.

yeni-proje-5-001.jpg

“ABD İÇİN ÇÖKÜŞ SENARYOSU”

Akit’te yer alan habere göre, Robert Kiyosaki, 14 Şubat günü bir paylaşım yaparak yatırımcıların dikkatini çeken önerilerde bulundu. Ünlü milyarder ABD tahvillerine olan ilginin her geçen gün azaldığını ve bankaların yalnızca altın gibi değerli varlıkların alımıyla ilgilendiğini belirterek ABD için resmen bir çöküş senaryosu öngördüğünü söyledi.

yeni-proje-6-001.jpg

Öte yandan ABD’de de dahil olmak üzere dünyada parasız ilerleyeceğini ve bu kağıt parayla da sistemin sürdürülebilir şekilde devam edemeyeceğini ifade eden milyarder çareyi ise başka bir yatırım aracında buldu. Genellikle bitcoin tavsiyeleri vermesiyle bilinen ünlü isim bu kez yeni tavsiyesiyle gündem oldu.

yeni-proje-7-001.jpg

ALTININ DÜŞECEĞİNİ ÖNGÖRÜYOR

Birçok ekonomisinin aksine Kiyosaki, ilerleyen süreçte altının 1.200 doların da aşağısına düşeceğini ifade ederek bitcoin'in ciddi bir yükseliş trendine gireceğini söyledi. Yaptığı açıklamalarda ise şu ifadelere yer verdi:

Andy Schectman çok önemli bir soru soruyor. “ABD tahvillerini kim satın alacak?” Bankalar ABD tahvili değil altın alıyor. ABD parasız nasıl idare edecek? Dünya parayla nasıl işleyecek? Para olmadan ne yapacaksın? Altın muhtemelen 1.200 doların altına düşecek. Gümüş de Bitcoin gibi yükselişe geçecek. Dikkatli olun.

yeni-proje-8.jpg

GÜMÜŞ NE KADARA SATILIYOR?

Son zamanlarda gitgide popüler bir yatırım aracı haline dönen gümüş uzun süredir yatay seyirde devam ediyor. Şu an için 22,80-23 lira civarında satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN