Bursa’da üretim yapıyordu konkordato talebi şaşırtmıştı! Mobilya devinden kötü haber: Mahkeme kesin iflası duyurdu

Bursa’da üretim yapıyordu konkordato talebi şaşırtmıştı! Mobilya devinden kötü haber: Mahkeme kesin iflası duyurdu

Ekonomik krizden kaynaklı iflas haberlerine her gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Son olarak Bursa’da üretim yapan My Home Koltuk Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi geçtiğimiz aylarda konkordato talebinde bulunarak herkesi şaşırtmıştı. Mahkemeden gelen haber ise daha da şaşırttı ve şirketin iflası resmen gerçekleşti…

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato ilan eden My Home Koltuk Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin 15 Mayıs’tan itibaren iflasına kesin karar verdi.

İflas kararı sonrasında İnegöl İcra Dairesi, basit tasfiyede alacaklılara davet ilanı yolladı. Şirketin iflasından dolayı gelir gider kalemlerinde yaşanabilecek sorunları önlemek için alacaklılara ilan çıkartıldı. Mal ve hakların belirlenmesi adına tutulan defter ile paylaşımın basitçe yapılması talep edilerek alacaklıların bildirimde bulunmaları istendi.

my-home-koltuk-iflas-1.jpg

ALACAKLILARA 30 GÜN SÜRE VERİLDİ

İnegöl İcra Daire’sinin yayınladığı ilanda My Home Koltuk Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait vergi numarası verildi ve 15 Mayıs 2024 tarihi itibariyle firmanın iflasının kesinleştiği aktarıldı. İlanda, “Bu nedenle alacaklıların bu ilan tarihinden itibaren 30 gün içinde alacaklarını ve iddialarını bildirmeleri, bu süre içinde alacaklılardan birinin giderleri peşin vermek sureti ile tasfiyenin adi şekilde yapılmasını isteyebileceği” ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN