Çiftçi sevindi vatandaş kahroldu! Zamlar kapıyı zorluyor: A’dan Z’ye her ürününün fiyatı artacak

Çiftçi sevindi vatandaş kahroldu! Zamlar kapıyı zorluyor: A’dan Z’ye her ürününün fiyatı artacak

Türkiye'deki en önemli üretim kaynakları içerisinde yer alan buğday ve arpa fiyatlarında görülen durgunluk hem çiftçileri hem de vatandaşları tedirgin ediyor. Okkalı zamlar mı gelecek? sorusunun yanıtını arayan vatandaşlara yanıt Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği'nden geldi. İşte Haziran ayı arpa ve buğday fiyatları…

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından güncellenen Buğday ve arpa fiyatları için güncel açıklamalarda yakından takip ediliyor. Hemen hemen birçok ürünün içerisinde bulunan Buğday ve arpa Haziran ayı başı itibariyle zamlı fiyatlarıyla işlem görüyor. Buğday ve arpa fiyatları için belirlenen alım fiyatlarında zamların işlenmesi ile birlikte mahsuller de yüksek fiyattan işlem görmektedir. Arpa ve buğday fiyatlarının artması zamları beraberinde getirirken güncel fiyatlarda merak ediliyor. İşte Haziran ayı arpa ve buğday fiyatları…

EVLERE İNCİR AĞACI DİKİCEK

Haziran ayı itibariyle arpa fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı tedirgin ediyor. Buğday fiyatları için güncel listeler açıklanırken arpa fiyatlarında henüz bir gelişme yaşanmadı. Fiyatlar sabit tutulurken tek seferlik bir ivmenin ortaya çıkması da herkesi korkuttu. Arpa fiyatlarındaki sessizlik akıllarda soru işareti oluştururken güncel fiyat listeleri de belli oldu.

arpa.jpg

GÜNCEL BUĞDAY VE ARPA FİYATLARI

Haziran ayı başında yapılan buğday ve arpa zamları ile birlikte güncel fiyat listeleri de belli oldu. Zamlı rakamların Ardında 6 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan fiyat listesi şu şekildedir:

bugday-basagi-1.jpg

BEYAZ ARPA

En düşük: 5 bin 897 Türk Lirası
En yüksek: 5 bin 897 Türk Lirası

YEMLİK ARPA

En düşük: 5 bin 740 Türk Lirası
En yüksek: 5 bin 740 Türk Lirası

EKMEKLİK BEYAZ SERT ANADOLU BUĞDAYI

En düşük: 7 bin 395 Türk Lirası
En yüksek: 7 bin 395 Türk Lirası

bugday.jpg

EKMEKLİK KIRMIZI SERT BUĞDAY

En düşük: 7 bin 115 Türk Lirası
En yüksek: 7 bin 650 Türk Lirası

DİĞER KIRMIZI BUĞDAY

En düşük: 6 bin 830 Türk Lirası
En yüksek: 6 bin 830 Türk Lirası

bugday-basagi.jpg

YEMLİK BEYAZ BUĞDAY

En düşük: 6 bin 185 Türk Lirası
En yüksek: 6 bin 185 Türk Lirası

YEMLİK KIRMIZI BUĞDAY

En düşük: 5 bin 390 Türk Lirası
En yüksek: 5 bin 390 Türk Lirası

NOT: Buğday ve arpa fiyatları günlük olarak yayınlanmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN