Çiftçiye %75 bakanlık desteği! Başvurular başladı! O tarihe kadar herkes başvurusunu tamamlasın

Çiftçiye %75 bakanlık desteği! Başvurular başladı! O tarihe kadar herkes başvurusunu tamamlasın

Çiftçilerin merakla beklediği destek ödemeleri hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son duyuru kapsamında çiftçiye %75 destek sağlanacağı belirtildi. Başvuru süreci başladı. Tüm başvurular o tarihe kadar tamamlanacak. İşte tüm detaylar…

Tarım destek ödemeleri dikkatle takip edilirken çiftçiye sevindiren haber Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nden geldi. Yayınlanan son duyuru kapsamında tohum desteklerine başvuruların başladığı aktarıldı. Bartın'da çiftçiye %75 hibe destekli fasulye, barbunya ve bamya tohumu verilecek aktarılırken başvuruların o tarihe kadar yapılması gerektiği vurgulandı. İşte tüm detaylar…

BAŞVURULAR BAŞLADI

Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yayınlanan son duyuruda “Bartın ilimizde Fasulye, Barbunya ve Bamya tohumu destekleme başvuruları başladı. Son tarih 19 Nisan 2024 Cuma günü.” ifadelerine yer verildi.

ciftci-destek-paketi.jpg

%75 BAKANLIK DESTEĞİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemeleri dikkatle incelenirken ı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünün Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi Kapsamında yüzde 75 Bakanlık, yüzde 25 üretici katkılı tohum desteği sağlanacak aktarıldı.

Üreticilerin 19 Nisan 2024 Cuma günü mesai sonuna kadar İl/İlçe Müdürlüklerine başvuruda bulunması gerektiği vurgulandı. Ayrıntılı bilgi, teknik destek, talep ve görüşleriniz için İl/İlçe Müdürlükleri üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN