Çiftçiyi mazot masrafından kurtaracak! Bu elektrikli traktör yüzde 90 daha az yakıyor: Tamamen yerli ve milli

Çiftçiyi mazot masrafından kurtaracak! Bu elektrikli traktör yüzde 90 daha az yakıyor: Tamamen yerli ve milli

Elektrikli araçlardan sonra elektrikli traktör devri de resmen başladı. Bu traktör çiftçiyi mazot masrafından kurtaracak, işlerini daha da kolaylaştıracak. İşte, tamamen yerli ve milli ZY elektrikli traktör…

ESMAGÜL KOÇAK

Çiftçinin en büyük sorunlarından olan mazot masrafına son verecek elektrikli traktör, teknik özellikleri ve gücüyle dikkat çekiyor. Sizi sadece mazot masrafından kurtarmakla kalmayacak olan bu elektrikli traktör, aynı zamanda tarlada kusursuz bir performans da sunacak.

Tamamen yerli ve milli üretim olan ZY elektrikli traktör gücü, teknolojisi, performansı ve bataryasıyla oldukça dikkat çekiyor. İşte, ZY elektrikli traktör…

ZY ELETRİKLİ TRAKTÖR ÖZELLİKLERİ

Teknolojisiyle dikkat çeken ZY traktörün elektrikli motoru, elektrik enerjisini hareket enerjisine çeviriyor. Elektrikli motorlarda tork, devamlı elde edildiği için hem sessiz çalışıyor hem de daha verimli, güçlü ve ekonomik oluyor.

zy-elektrikli-traktor-2.jpg

TARLADA YÜKSEK PERFORMANS

ZY elektrikli traktörde geliştirilen yazılımlar ile yönetilen batarya paketi ile tahrik sistemi sayesinde yüksek oranda tork elde edilir. Kullanılan tüm aksamlar, en yüksek verimi ve torku alacak biçimde özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede, ZY elektrikli traktörler tarlada zorlanmadan maksimum performansı sergiler.

HEM EKONOMİK HEM DE ŞARJ SORUNU YOK

Elektrikli motorların bakım ve tamir masrafları da oldukça düşük. Enerji masrafında yüzde 90 tasarruf sağlayan bu traktör, ayrıca elektrik enerjisinin olduğu her yerde de kolaylıkla şarj edilebiliyor.

zy-elektrikli-traktor-1.jpg

AKILLI EKRAN TEKNOLOJİSİ

ZY elektrikli traktörde kullanılan akıllı ekran sayesinde çiftçilerin ihtiyaç duyduğu tüm teknik verilere ulaşım mümkün:

  • Çiftçinin şarjı kontrol etmesi için şarj oranını gösteren şarj göstergesi
  • Şarj seviyesi %15’ten az olduğunda otomatik uyarı sistemiyle kullanıcıyı uyaran sistem
  • Enerji tüketim değerlerini anlık gösteren gösterge
  • Hız göstergesi sayesinde hızı anlık kontrol etme
  • Tarladaki hareketlerinizi takip etmeye yarayan GPS konumu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN