Citroen C3 İçin Göz Kırptı! Citroen Fiyat Listesine Bakmadan Araba Almayın

Citroen C3 İçin Göz Kırptı! Citroen Fiyat Listesine Bakmadan Araba Almayın

Fransınz otomobil markası Citroen, C3 modeli için Mart ayı fiyat listesini yayınladı. Geçtiğimiz ay ÖTV'de yapılan düzenlemeden dolayı fiyatı biraz daha aşağıya çekilmişti. Peki Mart ayı güncellemesiyle Citroen C3'ün fiyatları ne kadar oldu? Citroen C3'ün özellikleri neler? Gibi sorularınızın cevaplarını haberimizde paylaşıyoruz.

Ekonomik motorları ve konfor özellikleriyle ön plana çıkan Citroen, herkes tarafından merakla takip ediliyor. Citroen, ülkemizin önde gelen markaları arasında yerini almayı başarıyor ve otomobilleri sevilerek kullanılıyor. Son zamanlarda C3 modelinin fiyatları ve özellikleri oldukça merak edilirken Mart ayı güncel fiyat listesi de yayınlandı.

Tasarım ve donanım anlamında oldukça zengin olan Citroen C3 modeli B segmentinin en çok tercih edilen araçları arasında. C3'ün tasarımı diğer otomobillerden farklı olarak donanım ve teknolojik olarak da bir çok yeniliğe yer veriyor.

haber-ici3.jpg

CİTROEN C3 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

İki farklı motor seçeneği ile satışa sunulan Citroen C3, Atmosferik benzinli 1.2 Puretech 83 HP S&S BMV5 ve Yüksek basınçlı turbo benzin direkt enjeksiyonlu 1.2 Puretech 110 HP S&S EAT6 olarak karşımıza çıkıyor.

Manuel şanzımanda maksimum hız 169 (km/s), otomatik şanzımanda ise 193 (km/s) olarak görüyoruz.

C3 YAKIT TÜKETİMİ

Manuel şanzıman: Şehir içi: (lt/100 km) 4.9 Şehir dışı: (lt/100 km) 3.8 Ortalama: (lt/100 km) 4.2
Otomatik şanzıman: Şehir içi: (lt/100 km) 5.7 Şehir dışı: (lt/100 km) 4.3 Ortalama: (lt/100 km) 4.8

haber-ici5.jpg

CİTROEN C3 DONANIM ÖZELLİKLERİ

C3'ün bir çok donanıma sahip özelliğinden kısa bahsetmek gerekirse, Hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı, Şerit ihlal uyarı sistemi, EBA (Acil Fren Destek Sistemi), Yokuş kalkış desteği, Sürücü yorgunluk uyarı sistemi, Elektrikli katlanır ve ısıtmalı yan aynalar, 7" Dokunmatik ekran, Yol bilgisayarı, gibi yüksek teknolojili özelliklere sahip.

c3-haber-ici.jpg

CİTROEN C3 FİYATLARI NE KADAR?

1.2 PureTech

83 HP - 5 İleri Manuel - Feel - 335.000 TL

1.2 PureTech

110 HP - EAT6 - Feel Bold 445.000 TL

1.2 PureTech

110 HP - EAT6 - Shine - 458.100 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN