Çocuğu olanlar sakın kaçırmasın! Bu ödemeden haberiniz olamayabilir! Hemen kontrol edin

Çocuğu olanlar sakın kaçırmasın! Bu ödemeden haberiniz olamayabilir! Hemen kontrol edin

Çocuk sahibi aileleri ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Destek ödemeleri için başvuruda bulunan ailelere ödemeler yapılmaya başladı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan sosyal destek ödemeleri için açıklamalar peş peşe geliyor. Ailelerin maddi açıdan desteklenmesi amacıyla yapılan ödemeler için mayıs ayı araştırmaları devam ediyor. Birçok farklı kategoride ödeme yapılırken bu ödemelerden biri de çocuk desteği olarak karşımıza çıkmaktadır. Çocuk desteğinin ne zaman yatırılacağı ve ne kadar ödeme yapıldığı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

ÇOCUK DESTEĞİ ÖDEMELERİ YAPILDI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, birçok farklı ödemeye imza atıyor. Aile Destek Programı kapsamında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk de Mayıs ayı ödemeleri hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Çocuk desteği ödemeleri hakkında ilerleyen günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

para-odemek.jpg

ÇOCUK DESTEĞİ ÖDEMELERİ NE KADAR?

Bakanlık tarafından yapılan çocuk desteği ödemeleri için açıklamalar yakından takip ediliyor. Hane içerisindeki çocuk sayısına göre yapılan ödemeler kapsamında aileler ne kadar ödeme alacağını merak etmektedir. Çocuk sayısına göre yapılan ödeme tutarları şu şekildedir:
1-2 çocuklu hanelere: 350 TL
3 çocuklu hanelere: 450 TL
4 çocuklu hanelere: 550 TL
5 ve üzeri sayıda çocuklu hanelere: 650 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN