Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret rakamı! Ünlü ekonomist net rakam verdi: Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı bu rakamı duyuracak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret rakamı! Ünlü ekonomist net rakam verdi: Toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı bu rakamı duyuracak!

Asgari ücret hakkında değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Şeref Oğuz, 8500 TL ile 9000 TL arasında bir rakam belirleneceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bu rakamlar arasında bir iddia ile gündeme geleceğini belirten Oğuz, duyumlarının bu yönde olduğunun altını çizdi. İşte asgari ücret hakkında ki o açıklamalar…

14 Aralık 2022 tarihinde toplanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda rakamlar da netleşmeye başladı. 2023 yılında çalışanlara verilecek olan asgari ücret hakkındaki değerlendirmeler de peş peşe geliyor. Asgari ücret hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan ekonomi Şeref Oğuz rakamlar için 8500 TL ile 9000 TL arasını işaret etti. İşte asgari ücret hakkında ki o açıklamalar…

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN ASGARİ ÜCRET RAKAMLARI

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücret rakamları için bir araya geliyor. 2023 yılında çalışanlara verilecek olan asgari ücret zamları için toplantılarda gerçekleştiriyor.

Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zamları gündemdeki sıcaklığını koruyor.2023 zamları ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada Ekonomist Dr. Şeref Oğuz'dan geldi.

Şeref Oğuz açıkladı

Asgari ücret zamları ile ilgili konuşan Oğuz, Kenan Taş’la YouTube kanalında sohbet etti. Ekonomi gündemine değinen Şeref Oğuz açıklamaları ile da tüm gözleri üzerinde topladı.

Asgari ücret için 8500 TL ile 9000 TL arasında bir rakamın Cumhurbaşkanı tarafından ilan edileceğini dile getiren Oğuz, doyumlarının bu yönde olduğunun altını çizdi. Oğuz, “Çünkü bu, Cumhurbaşkanı ile ilgili. Komisyon ile ilgili birşey yok. Bakmayın şu tartışmalara. TÜRK-İŞ 'Masaya benim kırmızı çizgilerim budur şuradan oturdum' der, DİSK 'Benimki budur'... Asgari fakirlik sınırı, yoksulluk sınırı bunların hiçbiri kalmadı." ifadelerini aktardı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN