Cybertruck'a beyzbol sopasıyla vurursanız ne olur? İşte yanıtı: Gözlerinize inanamayacaksınız

Tesla’nın canavar modu versiyonu olarak tanımladığı eşsiz tasarımı Cybertruck’a beyzbol sopasıyla vurursanız ne olur hiç düşündünüz mü? Bu sorunun yanıtı olarak gelen görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Öyle ki bu videoda gördüklerinize inanamayacaksınız…

ESMAGÜL KOÇAK

Elon Musk’ın öve öve bitiremediği ve piyasaya sürmeden önce canavar modu versiyonu olarak tanımladığı Tesla Cybertruck yollarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Kurşun geçirmez özelliği bulunan ve sağlamlığıyla tanınan araç testlerden geçmeye resmen doyamıyor…

Musk, geçtiğimiz aylarda Cybertruck’ın dayanıklılığını test etmek amacı ile “yüksek hızlı bir tüfekle” bir deneme gerçekleştirmiş ve Caybertruck bir otobanda sürücü kapısı mermi izleriyle kaplı bir şekilde görüntülenmişti. Bunun bir dayanıklılık testi olduğunu açıklayan Musk, Bir Tommy Gun silahının tüm şarjörünü Al Capone tarzında sürücü kapısına boşalttık. Yolcu bölümüne hiç mermi girmedi” demişti.

kursun-gecirmez-cybertruck-1.jpg

NE KURŞUN NE DE BEYZBOL SOPASI İŞLEMİYOR

Şimdilerde gelen görüntü ise yine ağızları açık bıraktı. İki Tesla Cybertruck kullanıcısı aracın sağlamlığını test etmek için ellerine beyzbol sopası alarak işe koyuldu.

Sırayla Cybertruck’un farklı bölgelerine beyzbol sopasıyla vuran kullanıcılar, araçta hiçbir hasar olmaması karşısında şaştı kaldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, Tesla Cybertruck’un gerçekten Elon Musk’ın anlattığı kadar sağlam olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir