Demir çelik fabrikasından kötü haber! 800 kişinin çalıştığı fabrika iflasın eşiğinde: 2 aydır kimse maaş alamıyor

Demir çelik fabrikasından kötü haber! 800 kişinin çalıştığı fabrika iflasın eşiğinde: 2 aydır kimse maaş alamıyor

Ekonomik kriz şirketleri etkilemeye devam ediyor. Dünyadan olduğu gibi Türkiye’den de şirketler kepenk indirmeye başlarken, o demir çelik fabrikasından kötü haber geldi. 800 kişinin çalıştığı fabrika iflasın eşiğinde…

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerini sürdüren şirket, finansal sorunlarından ve bankaların kredileri geri çağırmasından dolayı üretimi durdurma kararı aldı. 2 aydır maaş alamayan işçiler ise zor durumda olduklarını belirterek fabrika önünde eylem yapıyor…

KÖKLÜ GEÇMİŞ SİLİNİYOR

Ekonomim’in aktardığına göre; inşaat, doğalgaz, demir-çelik, tarım, biyoenerji ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Arsan Grup’un parçası olan Güney Çelik, sektörde köklü geçmişiyle biliniyor. Fakat, Arsan Grup’un kurucusu Mehmet İrfan Cengiz’in oğlu Can Cengiz’in yönetimindeki değişimi ve bankaların kredileri geri çağırması şirketi mali olarak zor duruma soktu.

guney-celik-iflas-mi-etti-1.jpg

İŞÇİLER EYLEMDE

Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’de çalışanlar, maaşlarını iki aydır almıyor. Aileleri ile birlikte ekonomik zorluk yaşayan çalışanlar çözüm beklediklerini duyurmak için fabrikanın önünde eylem yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN