Depoları fulletecek indirim! Üst üste 3. indirim de geldi, araç sahipleri bayram etti

Depoları fulletecek indirim! Üst üste 3. indirim de geldi, araç sahipleri bayram etti

2023 ile birlikte dalgalanmalar yaşayan akaryakıt fiyatları yeniden düşüşe geçti. Küresel çapta yaşanan olaylarla birlikte artış yaşayan akaryakıt fiyatlarında üst üste fiyat düşüşü görülüyor. Sürekli olarak değişen fiyat tarifesi son günlerde araç sahiplerini memnun etmeyi başardı. Motorin fiyatlarına bugün itibariyle üst üste 3'üncü indirim geldi. Peki motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Araç sahiplerini sevindirecek indirim!

Ülkemizde neredeyse her geçen gün değişen akaryakıt fiyatlarına beklenmeyen düşüş gerçekleşti. Son zamanlarda küresel çapta yaşanan olaylar ile birlikte ateş pahası olan akaryakıt fiyatları yeniden düşüşe mi geçti? Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte en tepeyi gören akaryakıt fiyatlarında indirim görülüyor.

Pandemi sonrasında yaşanan krizlerin sonucunda yükselen brent petrol varil fiyatı ve dövizlerde yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etki etti. Brent petrol varilinin fiyatında yaşanan düşüş ile birlikte ülkemizde yer alan akaryakıt fiyatlarında da düşüş görülüyor. Son zamanlarda sık sık fiyat düşüşü yaşayan motorin yeniden düşüşe geçti. Üst üste 3'üncü kez düşüş yaşayan motorinin yeni fiyatı ise merak ediliyor.

akaryakit-004-2.webp

Üst üste 3. indirim geldi!

Motorin fiyatlarında bugün itibariyle yeni bir indirim daha görüldü. Rafineri çıkış fiyatı dolayısıyla motorin grubunda indirim uygulandı. Akaryakıt istasyonuna giden araç sahipleri indirimi görünce şoka uğradı. Motorin grubunda bugün itibariyle 68 kuruşluk indirim meydana geldi.

Son zamanlarda 3'üncü kez indirim alan motorin grubunda 1 lira 2 kuruş ve 65 kuruş olmak üzere geçtiğimi hafta içerisinde iki kez indirim yapıldığı görüldü. 2 haftada 3 kez indirim alan motorin fiyatları düşmeye devam ediyor. Pompaya yansıyan motorin indirimleri sonrasında litre fiyatı 21 lira 15 kuruşa geriledi.

634fb964e4bfdd32a4c3d127.webp

Güncel Benzin ve otogaz fiyatları

Benzin fiyatında yaşanan durgunluk ise sürüyor. Benzin litre fiyatı ise 21 lira 14 kuruş üzerinden satılmaya devam ediyor. Benzin fiyatında henüz zam veya indirim haberi bulunmuyor.

Geçtiğimiz günlerde 1 lira 7 kuruş artan otogazın litre fiyatı ise 11 lira 99 kuruşa yükseldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş yüz güldürürken otogaz fiyatlarındaki artış ise hoş karşılanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN