Deposunu dolduran şükredecek! Akaryakıt fiyatlarına zam yolda... Araç sahiplerine kara haber geldi

Deposunu dolduran şükredecek! Akaryakıt fiyatlarına zam yolda... Araç sahiplerine kara haber geldi

Ortadoğu'da yaşanan olaylar sonrasında akaryakıt fiyatları üzerinde yeni etkilerin olacağı düşüncesi kol gezerken araç sahiplerini üzecek bir haber geldi. Akaryakıt fiyatlarına zam yolda…

Aylardır İsrail-Filistin arasındaki çatışmaların yanı sıra geçtiğimiz günlerde İran’ın İsrail’e saldırması sonrası dünyanın gündemi Ortadoğu’daki olaylar oldu. Yaşanan bu olayların petrol fiyatlarında dalgalanmalara yol açacağı herkes tarafından bilinirken akaryakıt fiyatlarının tabeladaki son durumunun ne olacağı merak ediliyor. Uzman isimler ise bu kapsamda tahminlerini paylaşmaya devam ediyor.

2021/10/13/benzin.jpg

BRENT PETROL FİYATLARINDA ARTIŞ

Günboyu'nda yer alan habere göre, Petrol fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar, brent ham petrolün fiyatının 2.023 yılının sonlarından itibaren yüzde 20’nin üzerinde artacağını tahmin ediyor. Öte yandan mart ayında başlayan gerginlik petrol fiyatlarında yüzde 10’luk bir artışa yol açarken yeni zamlar araç sahiplerini korkutuyor.

2021/10/16/benzin.jpg

AKARYAKITA YENİ ZAM YOLDA

Uzmanlar ve piyasa analistleri yaz aylarında tatil seyahati yapmayı planlayan kişilere önemli uyarılarda bulunurken seyahatlerde araç ve uçak kullanımının artacağını öngörüyor. Öte yandan Energy Aspects'in başkanı Richard Bronze, Suudi Arabistan'ın politikalarını petrol piyasası ve bütçeleri için doğru gördükleri şeylere göre belirlediğini belirtti.

Bunun yanı sıra Washington’ın özellikle petrol konusunda Suudi Arabistan’ı gevşemeye ikna edecek kadar fazla konunun olmadığını da söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN