Dev firma iflasla burun buruna! 10 yıllık ilaç üreticisi mahkemenin kapısını çaldı: 3 aylık süre başladı

Dev firma iflasla burun buruna! 10 yıllık ilaç üreticisi mahkemenin kapısını çaldı: 3 aylık süre başladı

Daha çok takviye edici gıda üretimine ağırlık veren o firma iflasla burun buruna geldi. Ekonomik zorluklar karşısında mücadele edemeyen 10 yıllık ilaç üreticisi mahkemenin kapısını çalmaktan başka çare bulamadı. İşte, dev firmanın yaşadığı ekonomik zorluğun süreci…

Türkiye’de üretim yapan ve önde gelen firmalar arasında yer alan Hünnap İlaç ve Sağlık Şirketi, mahkemeye başvurarak konkordato talep etti.

MAHKEMEDEN 3 AYLIK MÜHLET KARARI

İş insanı Abdullah Sarı, konkordato talebi ile mahkemenin kapısını çaldı. Talebi değerlendirmeye alan mahkeme ise firmaya 3 aylık geçici mühlet süresi tanıdı. Mali zorlukları oldukça fazla olan firma, hacizlere karşı koruma amacı ile de 3 aylık geçici mühlet aldı.

hunnap-ilac-iflas-1.jpg

Mahkeme, Abdullah Sarı’nın sahibi olduğu Hünnap İlaç ve Sağlık Şirketi ile Abdullah Sari Gıda AŞ için geçici konkordato komiserleri atadı. Komiserler, verilen 3 aylık sürede konkordatonun başarıya ulaşma olasılığı üzerine inceleme yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN