Dev zincir marketi iflas bayrağını çekti! 371 şubesinde kepenkler indirildi. Tüm ürünler yüzde 30 indirimle satılacak

Dev zincir marketi iflas bayrağını çekti! 371 şubesinde kepenkler indirildi. Tüm ürünler yüzde 30 indirimle satılacak

Pandemiden sonra küresel piyasalarda kriz tüm dünyayı sert şekilde etkilemiş durumda. Ham madde fiyatlarındaki artış ve tedarik sorunu şirketlerin elini kolunu bağlarken peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen son dakika bilgisi vatandaşları şaşkına çevirdi. Dev zincir marketi iflas bayrağını çekti! 371 şubesinde kepenkler indirildi. Binlerce çalışan kapı dışarı edilecek.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz ülkemizde de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Avrupa'da yaşanan Rusya-Ukrayna savaşı ve Orta Doğu'da süren İsrail-Gazze savaşı piyasaları tedirgin etmiş durumda. Ham madde fiyatları hızla artarken iflas haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak gelen bilgi piyasaları şaşkına çevirdi. Dev zincir marketi iflas bayrağını çekti! 371 şubesinde kepenkler indirildi. Tüm ürünler yüzde 30 indirimle satılacak.

DEV ZİNCİR MARKET İFLAS ETTİ

Bu sefer iflas haberi ABD'den geldi. Perakende sektöründe önemli bir adım atan 99 Cents Only Stores, 11. Bölüm iflas koruması için başvuruda bulundu.

yeni-proje-2024-04-10t075357-609.jpg

371 ŞUBESİNDE KEPENKLER İNDİRİLDİ

Başvuru Pazar günü gerçekleşti ve şirket Amerika Birleşik Devletleri genelinde 371 mağazadan oluşan ağının tamamını kapatmayı planladığını açıkladı. Kapanışlar Kaliforniya, Arizona, Nevada ve Teksas'taki yerleri etkileyecek.

99 Cents Only'nin geçici CEO'su, geçen haftanın sonlarında "Bu son derece zor bir karardı ve beklediğimiz ya da elde etmeyi umduğumuz bir sonuç değildi" diyerek durumun ciddiyetini ifade etti.

yeni-proje-2024-04-10t075427-617.jpg

TÜM ÜRÜNLERDE YÜZDE 30 İNDİRİM BAŞLADI

Öte yandan zincir market elde kalan ürünleri bitirmek için yüzde 30 indirim fırsatını başlattı. Perakendeci ayrıca 19 Nisan'a kadar mevcut tüm hediye kartlarını ve ürün kredilerini onurlandıracağını garanti etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN