Dolar o tarihte uçuşa geçecek! Elinde nakiti olanlar değerlendirsin: İşsizlik oranlarında artış bekleniyor...

Dolar o tarihte uçuşa geçecek! Elinde nakiti olanlar değerlendirsin: İşsizlik oranlarında artış bekleniyor...

Ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlar ile uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Sürekli olarak dalgalanan kur üzerine altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekonomiye dair açıklamalar yaptı. Açıklamalarında belirttiği tarih ile nakiti bulunan vatandaşlara seslendi. O tarihte işsizlik oranının artacağını öngördü. İşte tüm detaylar...

DOLAR UÇUŞA HAZIRLANIYOR

Ekonominin gidişatı ve kurda yaşanan hareketlilik sonrasında uzman isimlerin açıklamaları üst üste gelmeye devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamalar ile elinde nakiti olan vatandaşa seslendi. Önerilerde ve tavsiyelerde bulunan uzman isim tarih vererek işsizlik ve dolar kuru hakkında kritik açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş'in açıklamalarına göre dünya üzerinde ve ülkemizde sık sık yaşanan olumsuz olaylardan dolayı zamlar gelmeye devam ediyor. Ürünlerde ve hizmetlerde dikkat çeken zamlar, ABD tarafından duyurulan veriler ile dolar kurunda dalgalanmalar gündemde yer alıyor.

Altın ve dolar kurunda yaşanan dalgalanmalara dair açıklamalarda bulunan İslam Memiş, tarih vererek açıklamalarına devam etti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1 Haziran 2023 tarihini işaret ederek açıklamalarına devam etti.

1472114.webp

NAKİTİ OLAN VATANDAŞLAR ACELE ETSİN

İslam Memiş'in açıklamaları ile 1 Haziran 2023 tarihi işaret edildi. 1 Haziran tarihi itibariyle dengelerin değişeceğini açıklayan ünlü ekonomist dolar kuru ve işsizlik konuları üzerinde durdu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Memiş'in açıklamalarında Türkiye'deki işsizlik sorununun daha da artacağı bilgisi paylaşıldı. Bu detay ile birlikte doların da yükselişe geçeceğini vurguladı. Üst üste tahminlerde bulunan uzman isim nakiti olanlara seslendi.

290820221319213490165-1.jpg

İŞSİZLİK VE DOLAR AÇIKLAMASI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in tarih vermesi ile birlikte ülkemizde yer alan işsizliğin artacağını ifade etti. Türkiye'nin işsizlik sorununda artış yaşanmasının yanı sıra dolar kuruna da değindi. Ekonomik politikalarının reformlarında yaşanan gecikmenin etkisinin ortaya çıkacağını ifade etti.

Dolar kuruna dair ABD'nin ülkemizde yönelik yaptığı itirafın doların yükselmesinde etkili olacağını belirtti. ABD'nin Türkiye'ye karşı yaptığı politikaların dolar üzerinde etkisinin fazlasıyla büyük olduğuna dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN