Dolar tutuşturacak hamleye sayılı gün kaldı! O tarihlerde gerçek rakamı bulacak... Selçuk Geçer'den tarihi zirve

Dolar tutuşturacak hamleye sayılı gün kaldı! O tarihlerde gerçek rakamı bulacak... Selçuk Geçer'den tarihi zirve

Dolar yatırımcılarına seslenen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, uyarılarda bulundu. Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile sık sık doların baskılandığını belirten uzman isim tarih verdi. Elinde doları olanların o tarihe kadar beklemesi gerektiğini söylenirken, dolara borcu olanların ise elini çabuk tutması öneriliyor. Peki, dolar ne zaman yükselecek? İşte tüm detaylar...

Dolar kuruna dair yaptığı açıklamalar ile tanınan Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına seslendi. Elindeki doları bozdurmak isteyen yatırımcılara uyarılarda bulunan uzman isim rekor kıracağını belirterek tarih verdi. İsabetli tahminleriyle tanınan Selçuk Geçer, dolar kuruna dair yeni tahminini güncel verilere dayanarak paylaştı.

ELİNDE DOLARI OLANA UYARI

Yeniçağ'da yer alan habere göre dolar kurunda büyük dalgalanmaların yaşanabileceğini iddia eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara seslendi. Bu dönemde daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak rekor rakamı paylaştı.

Dolar kurundaki baskılanmanın kısa bir süre sonra kalkacağını belirterek doların 35 TL'ye yükseleceğini ifade etti. Dolar kurunda yaşanacak hareketliliğe dair merak edilen "dolar borcu bulunanlar yeni bir alım fırsatı doğacak mı?" ve "Ne zaman bozdurmalıyız?” sorularını cevaplamış oldu.

1455626.jpg

DOLAR O TARİHTE 35 TL

Dolar kurunun 35 TL'ye yükseleceğini duyuran uzman isim tarih verdi. Açıklamalarında "Önümüzdeki haftalarda dolar gerçek rakamına ulaşacaktır” ifadelerine yer verse de Ekim ayı itibariyle önemli süreçlerin yaşanacağını vurguladı.

Dolar kurunda ekim ayını işaret eden uzman isim değerli maden yatırımcısı ve dolar yatırımcısını uyardı. O tarihten sonra hızlı bir artış yaşanacağını belirterek zirve rakamlara ulaşacağının uyarısını yaptı.

1480114.webp

DOLARIN OLMASI GEREKEN RAKAM

Dolar kurunda yaşanan durgunluğun ardından küresel piyasalar hakkında konuşan uzman isim hareketlilik olduğunu belirtti. Daha erken bir yükselişi işaret etmesine rağmen Selçuk Geçer'e göre günümüzde doların 38 TL seviyelerine kadar ulaşmış olması gerektiğini vurguladı.

İlerleyen dönemlerde rekor olarak işaret edilen bu rakamın tahmin edilemez olacağını ifade ederek, Eylül - Ekim aylarını işaret etti. Yatırımcının temkinli bir şekilde hareket etmesi konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN