Dolar ve euroda ilk rakamlar

Dolar ve euroda ilk rakamlar

Dün kapanışa doğru yaşanan piyasa hareketleri ile yükselen dolar/TL bu sabah 8,44'ten, euro/TL ise10,35 düzeyinde el değiştiriyor.

Piyasaların veri anlamında zayıf olduğu hafta ortasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'li yatırımcılarla görüşmesi takip edilecek.

Dün, kapanışa doğru piyasalarda yaşanan ve sebebi tam olarak anlaşılamayan satış dalgası sonrası BIST-100 günü 1.400 puanla gün içi en düşük seviyeden tamamladı. Gün sonunda bankacılık endeksinde yüzde 2,65, sanayi endeksinde yüzde 3,95 değer kaybı yaşandı.

DOLAR VE EURODA İLK RAKAMLAR

Dün, dolar/TL, yüzde 1 yükselişle 8,48 seviyelerini test ederken euro/TL gün içinde kırdığı rekoru 10,39 olarak güncelledi.

Döviz kurları bu sabah saatlerinde ise dünkü kapanış seviyelerin yüzde 0,2'ler altında. Dolar/TL 8,44; euro/TL 10,35 düzeyinde el değiştiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN