Dolar ve euroda ilk rakamlar

Dolar ve euroda ilk rakamlar

Dolar/TL'de hafta başından bu yana görülen 13,80 civarındaki hareketler bugün de devam ediyor. Euro/TL ise 15,60 seviyelerinde yatay seyrediyor.

Piyasalar yurt içinde Hazine ihalelerini takip ederken, yurt dışında Almanya sanayi üretimi, ZEW Endeksi öne çıkıyor.

DOLAR VE EURODA İLK RAKAMLAR

Dolar/TL'de hafta başından bu yana görülen 13,80 civarındaki hareketler bugün de devam ediyor. Euro/TL ise benzer grafiklerle 15,60 seviyelerinde yatay seyrediyor.

Asya borsaları, Omicron varyantının ekonomiye olan etkilerine dair endişelerin hafiflemesiyle yükselirken, Çin piyasaları Çin Merkez Bankası'nın (PBOC) para politikasın ı gevşetmesiyle kazanım elde etti. Japonya dışındaki Asya-Pasifik borsalarını izleyen MSCI endeksi dün son bir yılın en düşük seviyesine geriledikten sonra bugün yüzde 0,6 yükseldi. Japonya'nın Nikkei endeksi artan risk iştahıyla birlikte yükselen ABD borsalarını izleyerek yüzde 1,1 yükseldi. Çin lokomotif endeksi yüzde 0,7 yükselirken, Hong Kong'un Hang Seng endeksi Çin Merkez Bankası'nın zorunlu karşılıkları düşürerek bankacılık sistemine 188 milyar dolar kaynak yaratması ve para politikasını gevşetmesinin ardından yüzde 1,3 artıda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN