Dolar yatırımcısının başından aşağı kaynar sular dökülecek! Dünyaca ünlü banka banka tarih verdi: 3 TL birden…

Dolar yatırımcısının başından aşağı kaynar sular dökülecek! Dünyaca ünlü banka banka tarih verdi: 3 TL birden…

Yatırım tercihini dolardan yana kullananların başından aşağı kaynar sular dökülecek. ABD'nin köklü bankası Wells Fargo, doların düşüşe geçeceği tarihi işaret etti. TL'nin dolar karşısında değer kazanacağını belirten ünlü banka dolar fiyatının 3 TL birden düşüşe geçeceğini açıkladı. İşte dolardaki son gelişmeler…

Dolar karşısında değer kaybeden TL'nin o tarihten itibaren yükselişe geçeceğini belirten Wells Fargo, yatırımcının başından aşağı kaynar sular döktü. Yatırım yapmak için doları tercih edenler o tarihten itibaren kötü reçete ile karşı karşıya kalacak. İşte dolardaki son gelişmeler…

DOLAR DÜŞÜŞE GEÇİYOR

Türkiye'de görülen yüksek enflasyon TL'nin her gün değer kaybetmesine neden olurken yatırımcılar da farklı alanlara yönelmeyi tercih ediyor. ABD'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Wells Fargo, bu düşüşün aksi yönde olacağını belirterek dolar kurunun tek tek düşeceği tahmininde bulundu.

wells-fargo.jpg

Geçtiğimiz yıl 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ekonomi modelinde yaşanan köklü değişiklikler de dolar kurunda etki etmedi. ABD'li ünlü Banka Türk lirasının İlerleyen dönemlerde dolar karşısında değer kazanacağını ifade etti. 31 Mart seçimlerinin ardından düşüş trendinin başlayacağını belirten Wells Fargo, 31,35 TL olan dolar kurunun mart ayı sonrasında düşüşe geçeceğini aktardı.Doların ilerleyen süreçte izleyeceği yol hakkında açıklamada bulunan Wells Fargo, zaman çizelgesi ve dolar kuru tahminlerini sıraladı:

dolar-aa.jpg

  • 2024 Mart: 31,00
  • 2024 Haziran: 30,50
  • 2024 Eylül: 30,00
  • 2024 Aralık: 29,50
  • 2025 Mart: 29,00
  • 2025 Haziran: 28,50

GÜNCEL DOLAR KURU

4-mart-dolar-kuru.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN